Nr. Lyngby var tidligere et fiskerleje og enkelte fiskerhuse eksisterer stadigt. Kysten her er stejlkyst, og fra stranden kan man se de mange fuglereder, der er bygget ind i skråningen. Man er ikke i tvivl om naturens kræfter, hvis man går en tur i blæsevejr. Træerne er skæve, og vind, bølger og sandflugt er årsag til, at byens kirke måtte flyttes og genopbygges i sikkerhed længere inde i landet.
Vælg mellem 307 sommerhuse
Luksus pool- og aktivitetssommerhus til 14 personer beliggende i Nr. Lyngby ca. 800 m fra havet.
Luksus pool- og aktivitetssommerhus til 14 personer beliggende i Nr. Lyngby ca. 800 m fra havet. Husets poolafdeling indeholder også spabad og sauna. I aktivitetsrummet kan man spille pool/billard, bordtennis eller bordfodbold. Emne nr. 090-35518

Den fine hvide strand indbyder til en hyggelig dag i samvær med familien med leg, sandslotte, en dukkert eller en gåtur langs vandkanten. Stranden med de stejle skrænterne går helt fra Lønstrup nord for Nr. Lyngby til Løkken lidt længere syd på.

Stranden ved Løkken minder om gamle dage med de 500 små hvide badehuse og fiskerbådene, som stadigt trækkes op på stranden. Stranden har det eftertragtede Det Blå Flag. Byen frister med en hyggelig atmosfære med butikker og cafeer og af og til også kræmmermarkeder. Action House har sjov og hygge nok til hele familien, hvis I trænger til en pause fra solen, eller på en regnvejrsdag.

Naturen omkring Nr. Lyngby er smuk og hårdfør. Klitter, marker og plantager indbyder til vandre- og cykelture, og er der masser at opleve, så spænd cykelhjelmene, pak madkurven og ta’ på tur. Bulbjerg rager 47 meter op over havet og er Jyllands eneste klippe. Udsigten fra toppen er mageløs.
Limstensklippen er hjemsted for mange forskellige fuglearter; blandt andet rider, suler, kjover, lunder og mallemukker. Bulbjerg er konstant udsat for nedbrydning af Vesterhavets voldsomme bølger.

Fyret på Rubjerg Knude - også kaldet Danmarks Sahara - er et af Nordjyllands varemærker. Fyret forventes at styrte i havet inden år 2020, så det er ved at være sidste chance for at opleve det historiske fyr. På Børglum Bakke ligger Børglum Kloster. I vikingetiden, ca. i år 800, lå her en kongsgård, og i ca. 1060 blev der oprettet et bispesæde på stedet, der således var et magtcentrum op gennem hele middelalderen. Et spændende besøg for både børn og voksne.

Ørnereservatet i Bindslev er ørnenes kongerige. Se kongeørne, havørne, jagt- og vandrefalke helt tæt på og oplev falkonerernes og de store fugles færdigheder, når jagtteknikker, som de gamle grækere, vikingerne og alverdens konger har hyldet, demonstreres. En fantastisk oplevelse – ikke kun for fugleinteresserede.

Ta’ også en tur til Hirtshals, hvor en rundfart i en af Danmarks største havne kan anbefales. Køb friskfanget fisk med hjem til aftensmaden eller spis den på en af de mange spisesteder. Her finder I også Nordsøen Oceanarium, der tager jer med helt tæt på hajer, klumpfisk og sæler. Vær med når dykkere fodre hajerne, og oplev den spændende verden under vandet. Hirtshals Museum fortæller om byens og havnens historie, og Bunkermuseet Batteri 10 er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig, der er åbent for publikum.

Børnene bliver helt sikkert vilde af begejstring over en dag i forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her er de vildeste rutsjebaner, Børnetivoli og Danmarks største og vådeste vandland. Rutsjebanen Orkanen kører som den eneste rutsjebane i Norden både over og UNDER vandet. Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015.

Family Farm Fun Park er en spændende og mere rolig oplevelsespark. Parken er den perfekte ramme om en hyggelig familiedag. Her må børnene klappe og lege med de tamme dyr, og det store legeland har flere både indendørs og udendørs legepladser. Det er tilladt selv at medbringe madkurven.

Har I fiskestængerne med på ferie, er der rige muligheder for at kaste snøren ud på ferie i Nordjylland. Her kan fiskes på og i havet, i fjorde, åer og søer – i både fersk- og saltvand. M/S Mølboen fra Hanstholm sejler til det berømte Gule Rev, og i Ny Thorup Put & Take ikke langt fra Brønderslev er der mulighed for at sætte ny rekord, da ørrederne her vejer helt op til 10 kg. Mon ikke det kan friste de fleste.

Hjørring er rig på kulturoplevelser – og de er meget synlige i bybilledet. Museer, teatre og kunst er med til at skabe en helt speciel stemning. Vendsyssel Historiske Museum har løbende særudstillinger om byens historie, og de tre middelalderkirker Sct. Catharinæ, Sct. Olai og Sct. Hans ligger i gåafstand fra hinanden. Byen har en dejlig gågade og et stort shoppingcenter, som kan besøges, mens andre i familien evt. tager et spil minigolf i byen.

Leje af sommerhus Nr. Lyngby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Nr. Lyngby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Nr. Lyngby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Nr. Lyngby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nr. Lyngby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Nr. Lyngby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Nr. Lyngby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Nr. Lyngby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nr. Lyngby her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Nr. Lyngby, et feriehus Nr. Lyngby eller en feriebolig Nr. Lyngby er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Nr. Lyngby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nr. Lyngby nu!

Vælg mellem 307 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 5 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Lækkert område hvor vi helt sikkert kommer tilbage.
Nr. Lyngby
7 voksne 1 barn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Vi elsker stranden og de høje klinter
Nr. Lyngby
10 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Bærer præg af, at Vesterhavet har ædt af kysten. Derfor er de 300 meter til havet, som I har skrevet lidt snyd, for ja der er 300 meter, men man skal gå længere for at finde en vej derned, da der efter de 300 meter er en lodret skrænt, man ikke kan komme ned ad….
Nr. Lyngby
5 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Vi lejede det specifikke hus pga plasering i 1. række, 50 m til stranden. Det er rigtig at der var under 50m til stranden, men det var ikke muligt at komme derned da det var på en meget høj skrænt, som man ikke kunne gå op/ned ad. Istedet måtte vi gå ca 1300m for at finde den første nedgang til stranden efter at have spurgt lokale beboere.
Nr. Lyngby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Hyggeligt område og meget tæt på havet. Ikke langt til Løkken og Lønstrup
Nr. Lyngby

Andre artikler

  1. Sommerhus Løkken

    Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
    Løkken strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland