Furreby er et hyggeligt og uforstyrret område lidt nord for selve Løkken, højt beliggende i et naturskønt område og med en smuk udsigt ud over Vesterhavet. Mærk vinden og hør suset fra havet. Intet sted er solnedgangen smukkere, end når solen som en stor orange kugle forsvinder ned i Vesterhavet. Hvor klinten er højest, fører trapper ned til stranden, der går ud i et med Løkken Strand.
Vælg mellem 100 sommerhuse
Virkeligt flot og rummerligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor og ugenert grund i Furreby.
Virkeligt flot og rummeligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor og ugenert grund i Furreby. Mod nord er der udsigt til Rubjerg Knud og mod øst ses Børglum Kloster. Emne nr. 338-087979

I Furreby finder I fred og ro, men stadigvæk med mange oplevelser og aktiviteter inden for gå- eller cykelafstand. En kort gåtur langs vandet og I er på Løkken Strand, hvor de 500 ikoniske badehuse lyser op og vidner om gamle badetraditioner. Den hvide sandstrand har det eftertragtede kvalitetsstempel, Det Blå Flag. Fiskerne trækker stadigvæk deres fiskerbåde op på stranden og skaber hermed en helt speciel stemning og masser at se på.

Byen har mange butikker og cafeer, og her er ofte kræmmermarked. Action House er morskab for hele familien. Her kan I hygge jer og nyde samværet med familien. Til børnene er der f.eks. et stort legeland, til de allermindste en legezone, og de voksne kan lege med på bowling- og gokartbanerne, ved morskabsautomaterne og til et spil airhockey.

Lidt sydpå ligger en anden populær badeby, Blokhus. Det gamle fiskerleje med den kilometer lange hvide sandstrand og et væld af butikker og spisesteder har et aktivt byliv med bl.a. koncerter i løbet af sommeren. På Blokhus Saltcenter kan I lave jeres eget sydesalt af havvandet ved Blokhus. Saltcentret laver også badesalt og skrubsalt, og det er muligt at få et forfriskende fodbad.

Bulbjerg er Jyllands eneste klippe hele 47 meter over havet. Herfra er der en betagende udsigt over Vesterhavet, og i klart vejr kan man se helt til Rubjerg Knude. Limstensklippen er hjemsted for mange forskellige fuglearter; blandt andet rider, suler, kjover, lunder og mallemukker. Bulbjerg er under konstant nedbrydning af havets voldsomme bølger.

Rubjerg Knude bliver også kaldt Danmarks Sahara, og fyret er et af Nordjyllands varemærker og et populært udflugtsmål. Det forudses, at fyret forsvinder i havet inden år 2020, så snyd ikke jer selv for denne måske sidste chance for at opleve det historiske fyr.

Børglum Kloster ligger ca. 4 km fra Furreby og er en spændende oplevelse for både børn og voksne. Det var her, julekalenderen ”Ludvig & Julemanden” blev optaget. I vikingetiden, ca. år 800, lå her en kongsgård, og ca. år 1060 blev der oprettet et bispesæde på stedet, som var et magtcentrum op gennem hele middelalderen.

Hirtshals havn er en af Danmarks største havne og et imponerende syn. Her kan I købe friskfanget fisk med hjem til aftensmaden, eller I kan nyde den på en af byens mange spisesteder. I Hirtshals finder I også Nordsøen Oceanarium, der er en helt speciel oplevelse. Her kommer I tæt på farlige hajer, sjove klumpfisk og søde sæler, og I er med, når dykkere fodre hajerne. Hirtshals Museum fortæller om byens og havnens historie, og Bunkermuseet Batteri 10 er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig, der er åbent for publikum.

Tæt ved Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland med vilde rutsjebaner, Børnetivoli og Danmarks største og vådeste vandland. Rutsjebanen Orkanen kører som den eneste rutsjebane i Norden både over og under vandet. Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og blev i 2015 kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark.

Nordjylland et sandt eldorado for alle med lystfiskerblod i årene. Her kan fiskes i hav, fjorde, åer, søer – og i både saltvand og ferskvand. Fra Hanstholm kan man tage med M/S Mølboen på tur til det berømte Gule Rev. I Ny Thorup Put & Take ikke langt fra Brønderslev vejer ørrederne helt op til 10 kg, så der skulle være mulighed for at sætte ny personlig rekord.

Leje af sommerhus Furreby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Furreby med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Furreby er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Furreby nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Furreby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Furreby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Furreby. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Furreby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Furreby her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Furreby, et feriehus Furreby eller en feriebolig Furreby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Furreby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Furreby nu!

Vælg mellem 100 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
at ligge øverst i yderste klitrække giver en fantastisk læ og et dejligt ugenert kik ned over stranden fra bord-bænkesættet bag huset. Den manglende adgang til stranden direkte fra huset giver en værdsat ugenerthed
Løkken
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Ca. 10 minutters gang til havet og 2 km til Løkken. Noget åbent område, også til naboerne.
Løkken
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Glad for Løkken, gennem mange år
Løkken
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk område i Løkken Gåafstand til strand, by og indkøb
Løkken
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Området er smukt og har mulighed for lange vandreture.
Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Løkken

    Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
    Løkken strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland