Nr. Rubjerg byder på en flot blanding af barsk natur med stejle skrænter og en dejlig sandstrand ved foden af dem. Glæd jer til at opleve solnedgangen fra havet og til at vise børnene den enorme ”sandkasse” der med årene har dækket mere og mere af Rubjerg Knude Fyr. Læg også vejen forbi Børglum Kloster.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Rummeligt sommerhus til 8 personer beliggende i Nr. Rubjerg for enden af en blind vej.
Rummeligt sommerhus til 8 personer beliggende i Nr. Rubjerg på en meget stor, lukket og ugenert grund for enden af en blind vej. Fra huset er der ca. 800 m til vandet. Emne nr. 121-11-1038

Sommerhus Nr. Rubjerg

Nr. Rubjerg er et mindre sommerhusområde som ligger i naturskønne omgivelser lige syd for Lønstrup. I Nr. Rubjerg kommer I tæt på naturens mægtige kræfter, når I står nede på stranden og betragter de høje, stejle skrænter, som havet hvert år tager en ny bid af.

Omgivelserne er flotte, og lige så barske skrænterne ser ud, lige så dejlig er sandstranden ved foden af dem. Her venter nogle skønne timer med badeture og leg i vandkanten sammen med børnene, mens solen skinner fra en skyfri himmel.

Om aftenen finder I faktisk en af Nr. Rubjergs største seværdigheder nede på stranden. Udsigten til solen der synker ned i havet, alt imens den kaster sine sidste stråler ind mod de stejle skrænter, er simpelthen fantastisk.

En anden af områdets seværdigheder findes også tæt på havet, nemlig Rubjerg Knude Fyr. Det blev opført i 1900, men måtte knap 70 senere bukke under for vestenvindens magt. Der var i slutningen af 1960’erne blæst så meget sand ind omkring bygningerne, at fyret måtte lukkes. I dag rager toppen af fyrtårnet stadig op mellem de høje klitter. Udsigten ud over havet er fantastisk, og mindre børn vil simpelthen elske den enorme ”sandkasse”. Læs mere om d en fantastiske natur ved Rubjerg Knude her.

Læg også vejen forbi Børglum Kloster, hvor TV2’s julekalender ”Ludvig og Julemanden” foregik. Se omgivelserne hvor Stygge Krumpen i sin tid huserede, og kom tæt på de flotte bygninger og udstillinger. Læs mere her.

Leje af sommerhus Nr. Rubjerg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Nr. Rubjerg med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Nr. Rubjerg er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Nr. Rubjerg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nr. Rubjerg - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Nr. Rubjerg. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nr. Rubjerg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Nr. Rubjerg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nr. Rubjerg her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Nr. Rubjerg, et feriehus Nr. Rubjerg eller en feriebolig Nr. Rubjerg er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Nr. Rubjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nr. Rubjerg nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

22 voksne 5 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Hvis man er til ren natur oplevelser
Nr. Lyngby

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Løkken

    Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
    Løkken strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland