Den fine, brede sandstrand bag de marehalmsbeklædte klitter har det eftertragtede Blå Flag, der er kvalitetsstemplet for høj vandkvalitet og fine forhold på stranden, og er blandt de bedste strande i Danmark. Stranden er perfekt til hyggeligt samvær med familien, hvor børnene bygger sandslotte, graver dæmninger og samler sten og skaller, og det er nemt at finde læ til afslapning i klitterne.
Vælg mellem 554 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 10 personer med en skøn beliggenhed i klitterne i Grønhøj Strand.
Hyggeligt sommerhus til 10 personer med en skøn beliggenhed i klitterne og i kort gåafstand fra den pragtfulde sandstrand i Grønhøj Strand. I omegnen tilbydes en mangfoldighed af aktiviteter. Emne nr. 160-D7216

Grønhøj er omgivet af grønne, naturskønne og kuperede landskaber med hede, fredede arealer, marker og skove, der er oplagte til vandre-, cykel- og rideture. Cykler og heste kan lejes flere steder i området, og der er masser af spændende steder at tage på udflugt til.

Bulbjerg er Jyllands eneste klippe med sine 47 meter. Fra toppen er der en enestående udsigt over Vesterhavet, og i klart vejr kan man se helt til Rubjerg Knude. Limstensklippen er hjemsted for mange forskellige fuglearter; blandt andet rider, suler, kjover, lunder og mallemukker. Bulbjerg er konstant udsat for nedbrydning af Vesterhavets voldsomme bølger.

Fyret på Rubjerg Knude - også kaldet Danmarks bud på Sahara - er et af Nordjyllands varemærker og et populært udflugtsmål. Fyret forventes at skride i havet inden år 2020, så det er ved at være sidste chance for at opleve det historiske fyr.

Grønhøj Strand ligger mellem de to populære badebyer Blokhus og Løkken. Det tidligere fiskerleje Blokhus med den kilometer lange hvide sandstrand, har et væld af gode spisesteder og butikker og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. Besøg Blokhus Saltcenter og vær med til at lave jeres eget sydesalt af havvandet ved Blokhus. Saltcentret laver også badesalt og skrubsalt, og det er muligt at få et afslappende fodbad.

De 500 ikoniske badehuse på Løkken Strand vidner om fordums dages badeferier. Også her finder I Det Blå Flag, og fiskerne trækker stadigt deres fiskerbåde op på den hvide sandstrand. Byens mange butikker og cafeer lokker, og kræmmermarkeder er en tilbagevendende begivenhed. Action House i Løkken byder bl.a. på bowling og et stort legeland.

På Børglum Bakke lige uden for byen ligger Børglum Kloster. I vikingetiden, ca. i år 800, lå her en kongsgård, og i ca. 1060 blev der oprettet et bispesæde på stedet, der således var et magtcentrum op gennem hele middelalderen. Klostrets udstilling er spændende for både børn og voksne.

I Hirtshals kan en rundfart i en af Danmarks største havne anbefales. Køb friskfanget fisk med hjem til aftensmaden eller spis den på en af de mange spisesteder. I Hirtshals finder I også Nordsøen Oceanarium, der tager jer med helt tæt på hajer, klumpfisk og sæler. Vær med når dykkere fodre hajerne. Hirtshals Museum fortæller om byens og havnens historie, og Bunkermuseet Batteri 10 er Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig, der er åbent for publikum.

For familiens lystfiskere er Nordjylland et sandt eldorado. Her er der mulighed for stort set alle typer fiskeri. Her er hav, fjorde, åer, søer – og både saltvand og ferskvand, så alle danske fiskearter er inden for kort afstand. M/S Mølboen fra Hanstholm sejler til det berømte Gule Rev. I Ny Thorup Put & Take ikke langt fra Brønderslev er der mulighed for at sætte ny rekord, da ørrederne her vejer helt op til 10 kg. Mon ikke det kan gøre selv en garvet lystfisker glad.

Tæt på stranden i Blokhus og alligevel helt ude i skoven finder I forlystelsesparken Fårup Sommerland med vilde rutsjebaner, Børnetivoli og Danmarks største og vådeste vandland. Rutsjebanen Orkanen kører som den eneste rutsjebane i Norden både over og UNDER vandet! Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland og kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015.

Leje af sommerhus Grønhøj Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Grønhøj Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Grønhøj Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Grønhøj Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Grønhøj Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Grønhøj Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Grønhøj Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Grønhøj Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Grønhøj Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Grønhøj Strand, et feriehus Grønhøj Strand eller en feriebolig Grønhøj Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Grønhøj Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Grønhøj Strand nu!

Vælg mellem 554 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 maj
Området er perfekt
Saltum
9 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Dejlig naturskønt område.
Grønhøj Strand
5 voksne 1 barn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Flot kuperet område, stilheden .
Grønhøj
7 voksne 3 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
1111
Kettrup
11 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Området er et nybygger område og er meget åben. Der er lidt langt til havet og til reel indkøb.
Grønhøj

Andre artikler

  1. Sommerhus Løkken

    Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
    Løkken strand
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland