Stranden ved Pøt er en dejlig sandstrand, der indbyder til lange gåture, familiehygge med sandslotte, jagt på sten og skaller, solbad, leg og soppeture i det lave vand. Pøt Strandby ligger tæt på fantastiske skovområder, hvor I bl.a. kan opleve den spændende svenskeskanse i Tønballe skov, som blev opført under svenskekrigen i 1658. Tønballe skov byder på fine naturoplevelser.
Vælg mellem 155 sommerhuse
I dette veludstyrede sommerhus til 6 personer er kvalitet nøgleordet. Huset er beliggende i Pøt Strandby ikke langt fra Juelsminde og Horsens og ca. 500 fra vandet.
I dette veludstyrede sommerhus til 6 personer er kvalitet nøgleordet. Huset er beliggende i Pøt Strandby ikke langt fra Juelsminde og Horsens og ca. 500 fra vandet. Til huset hører en delvist overdækket terrasse og en stor have med gynger og legeredskaber. Emne nr. 090-42713

Der er mange gode bud på en cykeltur i området ved Pøt Strandby. Vælg f.eks. den smukke tur fra Juelsminde til Snaptun, det lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord, på cykelstier eller små hyggelige veje. Ta’ på ø-hop med cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø og Snaptun eller ta’ med færgen fra Snaptun til Endelave. Medbring madkurv og få en uforglemmelig dag med tid til hinanden.

Overalt i området findes der fine vandreruter. Ruterne er afvekslende med både eng, mose, vandskel, kyststrækninger og skov, hvor I kan nyde den skønne uforstyrrede natur. De populære og hyggelige lystbådehavne emmer af historie og maritim stemning. Slå en tur forbi Juelsminde Havn og Marina, hvor et besøg på Juelsminde Havnemuseum giver jer et indblik i byens og havnens historie.

Kyststrækningen ved As Vig er rigtig godt fiskevand, hvor I kan få havørreder, torsk og fladfisk på krogen - og hornfisk i sæsonen. Den lange kyststrækning er total uforstyrret, og I kan nyde freden og roen, slappe af og vente på at få aftensmaden i hus. Selv fra stranden ved Pøt er der gode fangstmuligheder. Der er også mange put & take søer i området, hvis det er jeres favorit. F.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø. Lystfiskertegn eller fisketegn til put & take kan købes på Juelsminde Turistbureau.

De kultur- og historieinteresserede bør besøge Palsgaard Slot, hvis historie går helt tilbage til årene 1275-1300. Parken er en af landets største herregårdsparker. Uldum Mølle, en ca. 111-årig gennemrenoveret vindmølle, Danmarks Ferguson Traktormuseum i Storup og Glud Frilandsmuseum i Juelsminde er også hyggelige udflugtsmål.

Billund ligger under en times kørsel væk, og her finder I både Legoland® og Lalandia, der begge rangerer højt på børnenes ønskeliste. Glæd jer til alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser, fart og sjov og fantastiske miniature bygninger, alt sammen naturligvis af LEGO® klodser. Blandt nyhederne finder I levende pingviner og Ninjago World. Det tropiske badeland Lalandia er oplevelser i verdensklasse. Her er både skæg og ballade for vandhundene, wellness og afslapning – nok til en hyggelig dag i samvær med familien.

Tag på safari i Givskud Zoo hvor I kan køre blandt dyrene enten i egen bil eller med safaribussen. På den afrikanske savanne er der bl.a. giraffer og zebraer, og hos løverne kommer I helt tæt på, både når de spiser og snupper en efterfølgende lur i træernes skygge.

I Jelling står vikingekongerne Gorm den Gamles og Harald Blåtands monument fra 900-årene. Kirken, de to store runesten og højene samt resterne af en enorm skibsformet stensætning i Jelling er helt unikke i Norden. Runestenene er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

En shoppingdag i Horsens kan passende afsluttes med en dag bag tremmer i det gamle fængsel, der både er en kulturinstitution og en turistattraktion. De rå og rustikke rammer sætter en helt særlig stemning.

Leje af sommerhus i Pøt Strandby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Pøt Strandby med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Pøt Strandby på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Pøt Strandby nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Pøt Strandby - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Pøt Strandby. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Pøt Strandby. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Pøt Strandby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Pøt Strandby her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Pøt Strandby, et feriehus i Pøt Strandby eller en feriebolig i Pøt Strandby, er der ikke andre, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Pøt Strandby til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Pøt Strandby nu!

Vælg mellem 155 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Et lidt kedelig område. Men tæt på hyggelige Juelsminde
Pøt Strandby
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fint sted til gåture men vi så ikke nogen sandstrand kun en strandbred med mange sten men der var en badebro (Vi var der sidst i marts)
Pøt Strandby
11 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Mange stier at motionere på og et meget stille og roligt område
Pøt
4 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fint område - tæt på det meste
Pøt Strandby
5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Dejlig afvekslende natur
Pøt Strandby

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden