As Vig strand er en skøn sandstrand beliggende mellem Glud og Juelsminde, hvor børnene kan lege både på stranden og på de grønne arealer med legepladser, der ligger lige op til. Det er et fredeligt og meget roligt område, der indbyder til hygge og samvær med familien. Området er oplagt til cykel-, vandre- og fisketure og ligger tæt på nogle af Jyllands foretrukne attraktioner.
Vælg mellem 233 sommerhuse
I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
Dette veludstyrede sommerhus til 6 personer ligger i As Vig kun 150 m fra en af områdets bedste badestrande og ikke lange fra Juelsminde. Huset er omgivet af en stor terrasse, hvor der altid kan findes en plads til afslapning. Emne nr. 090-42715

En cykeltur i området ved As Vig er en oplevelse. Prøv f.eks. den smukke tur fra Juelsminde til Snaptun på de anlagte cykelstier eller små hyggelige veje. Sæt evt. en hel dag af, pak madkurven og tag med cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø og Snaptun eller besøg Endelave, der nås med færgen fra Snaptun. Slå et smut forbi den lille by Glud og derfra ad cykelstien til færgelejet i Snaptun.

Overalt i området findes der fine vandreruter. Ruterne er afvekslende og tilbyder ture til både eng, mose, vandskel, kyststrækninger og skov i fred og ro. Har I hund med på ferie, kan I glæde den og jer selv med et besøg i en af de mange hundeskove, der ligger i området omkring Juelsminde.

De populære og hyggelige lystbådehavne emmer af historie og stemning. Slå en tur forbi Juelsminde Havn og Marina og Snaptun, det lille færge-og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord.

As Vig er også et virkelig godt fiskeområde med gode muligheder for at fange aftensmaden selv. Ved kyststrækningen kan I få havørreder, torsk og fladfisk på krogen - og hornfisk i sæsonen. Den lange kyststrækning er total uforstyrret, og der er god plads til alle. Er I mere til put & take søer, er der mange i området. F.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø.

De kultur- og historieinteresserede bør besøge Palsgaard Slot, hvis historie kan føres helt tilbage til årene 1275-1300. Parken er en af landets største herregårdsparker. Uldum Mølle, en ca. 111-årig gennemrenoveret vindmølle, og torvegravningsmuseet er også et besøg værd. Det samme er Danmarks Ferguson Traktormuseum i Storup.

As Vig ligger inden for en times kørsel fra nogle af de steder, børn – og voksne – bare må se eller gense, nu I er så tæt på.

I Billund ligger både Legoland® og Lalandia, men det kræver mere end en enkelt dag at få alle oplevelserne med. Glæd jer til alle de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser, nu også med levende pingviner, og det fascinerende Miniland med en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser.
Det tropiske badeland Lalandia er fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse. Vandlandet byder både på action, wellness og afslapning for hele familien.

Tag familien med på safari i Givskud Zoo enten i egen bil eller med safaribussen. På den afrikanske savanne møder I giraffer og zebraer, og hos løverne er I helt tæt på, når de kaster sig over et stort måltid eller snupper en lur under træerne.

Besøg også Jelling og vikingekongerne Gorm den Gamles og Harald Blåtands monument fra 900-årene. Kirken, de to store runesten og højene samt resterne af en enorm skibsformet stensætning i Jelling er helt unikke i Norden. Runestenene er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Det gamle fængsel i Horsens er blevet en kulturinstitution og en turistattraktion. De rå og rustikke rammer sætter en helt særlig stemning, som gør, at I ikke lige glemmer besøget bag tremmer.

Leje af sommerhus As Vig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus As Vig med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning As Vig på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus As Vig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse As Vig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus As Vig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie As Vig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus As Vig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus As Vig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus As Vig, et feriehus As Vig eller en feriebolig As Vig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie As Vig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus As Vig nu!

Vælg mellem 233 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Et lidt kedelig område. Men tæt på hyggelige Juelsminde
Pøt Strandby
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fint sted til gåture men vi så ikke nogen sandstrand kun en strandbred med mange sten men der var en badebro (Vi var der sidst i marts)
Pøt Strandby
11 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Mange stier at motionere på og et meget stille og roligt område
Pøt
4 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fint område - tæt på det meste
Pøt Strandby
10 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
herlig område at være i
As Vig

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden