Sønderby ligger smukt og naturskønt ud til As Vig. Området er ideelt for jer, der har brug for bare at slappe af og nyde at have tid til hinanden f.eks. med lege og hygge på den fantastiske strand. Her er gode legemuligheder, og I er tæt på skøn natur og alle de spændende aktiviteter og attraktioner, som Juelsminde halvøen og resten af Østjylland har at byde på.
Vælg mellem 101 sommerhuse
Hyggeligt feriehus til 6 personer med skøn stor overdækket terrasse beliggende i Sønderby. Her er båed legehus, sandkasse og gynge til børnene.
Hyggeligt feriehus til 6 personer med skøn stor overdækket terrasse beliggende i Sønderby. Her er båed legehus, sandkasse og gynge til børnene. Området er fredeligt og børnevenligt, da huset ligger for enden af en lukket vej. Emne nr. 130-D88511

Kysten ved Sønderby har mange dejlige sandstrande, og tættest på finder I As Vig Strand og Sandbjerg Vig Strand. Begge strande er meget børnevenlige med lavt vand, mulighed for at samle sten og skaller, fred og ro og oplagte steder til en hyggelig dag med familien. Der er indkøbsmuligheder tæt på As Vig Strand, hvor I kan købe kolde drikke og lidt lækkert til kaffen.

Tag på en cykeltur med madkurv gennem den skønne natur på Juelsminde halvøen og langs Gudenåen med mulighed for pauser ved strand og i skov. Det er dansk sommer og familieferie, når det er bedst. Overalt er der et tæt net af småveje og cykelstier, så I kan komme sikkert fra sted til sted. F.eks. den smukke tur fra Juelsminde til Snaptun. Sæt en hel dag af og ta’ på en anderledes cykeludflugt til en af de skønne cykeløer Alrø, Hjarnø eller Endelave. Cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø og Snaptun, bringer jer fra ø til ø, og Endelave nås med færgen fra Snaptun. Overalt i området omkring Sønderby findes fine afvekslende vandreruter til både eng, mose, vandskel, kyststrækninger og skov. Der er gode pausearealer over alt. Inspiration til cykel- og vandreturen kan fås på turistbureauet, hvor I også kan få kort over området.

På jeres tur rundt i området kan det anbefales at lægge vejen forbi Juelsminde, hvor I kan opleve den maritime atmosfære og byens historie på havnen og marinaen. Byens hovedstrøg ligger tæt ved marinaen, og de spændende butikker og caféer indbyder til et besøg. Horsens er også en fin handelsby, og et besøg bag de rustikke rammer i det gamle fængsel, er et fint indslag på en shoppingdag.

Lystfiskere har mange mulighed for at kaste snøren ud ved As Vig. Her kan I få havørreder, torsk og fladfisk på krogen - og hornfisk i sæsonen. Der er også mange put & take søer i området. F.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø. Lystfiskertegn eller fisketegn til put & take kan købes på Juelsminde Turistbureau.

Palsgaard Slot, der har en af landets største herregårdsparker, kan dateres helt tilbage til år 1275. Besøg også den over 100 år gamle gennemrenoveret vindmølle, Uldum Mølle, Danmarks Ferguson Traktormuseum i Storup og Glud Frilandsmuseum i Juelsminde.

Knap en times kørsel fra Sønderby ligger Legoland® og Lalandia. Både børn og voksne kan glæde sig til at se eller gense de kendte og elskede LEGOLAND® oplevelser, med fart og gys og de fantastiske miniature bygninger, der alt sammen naturligvis er bygget i LEGO® klodser. Blandt nyhederne finder I vaskeægte pingviner og det seje Ninjago World. Det tropiske badeland Lalandia er oplevelser i verdensklasse. Her er skæg og ballade for vandhundene samt wellness og afslapning for resten af familien.

I Givskud Zoo kan I tage på safari blandt dyrene på savannen enten i egen bil eller med safaribussen. Her er bl.a. giraffer og zebraer. I kommer også helt tæt på de store løveflokke, når de spiser, og når de dovner i træernes skygge.

Fascinerer vikingerne jer, bør I besøge Jelling med vikingekongerne Gorm den Gamles og Harald Blåtands monument fra 900-årene. Kirken, de to store runesten og gravhøjene samt resterne af en enorm skibsformet stensætning er helt unikke i Norden. Runestenene er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Leje af sommerhus i Sønderby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Sønderby med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Sønderby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Sønderby nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Sønderby - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Sønderby. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Sønderby. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Sønderby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sønderby her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sønderby, et feriehus i Sønderby eller en feriebolig i Sønderby, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Sønderby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sønderby nu!

Vælg mellem 101 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
herlig område at være i
As Vig
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Skønt område. Flot udsigt til vandet.
As Vig
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Eneste minus er støj fra vejen
Sønderby
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Meget lidt privatliv pga. de lave hække og afstand mellem husene. Uge 30 var også ugen med meget byggestøj.
As Vig
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt hyggeligt område.
As Vig

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden