WOW PARK Skjern og Billund
Havremarken 15
7190 Billund
+4533322000
Vælg mellem 1.983 sommerhuse Vælg mellem 9 tilbud

Fuld gas, fri leg og sjov sammen – i den vildeste skov

WOW PARK er en kæmpestor lege- og forlystelsespark i skovens vilde natur. Her er frisk luft, leg og hygge for hele familien – hele dagen!

Giv den gas i de mange trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i trækronerne, i GIGA-nettene med de store bolde, i sjove svævebaner og vilde Tarzanslynger. Find vej gennem labyrinterne og i de underjordiske huler og gange. Lav sjove kreationer i krea-værkstedet og hils på de søde klappegeder.

Når I bliver sultne, kan I købe lækker mad, is og kaffe – eller grille, lave picnic eller hygge jer ved bålstederne.

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer højt oppe i træerne
Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net på op til 300 m2 højt oppe i træerne

Søde klappegeder
Læg vejen forbi de søde klappegeder. Gederne er tamme, og de er vilde med at få lidt græs serveret fra din hånd!

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og vælger I at købe et årskort, bliver prisen selvfølgelig endnu mere fordelagtig. Se online priserne her.

Find os her:
WOW PARK Billund
Havremarken 15
7190 Billund

WOW PARK Skjern
Løvstrupvej 1
6900 Skjern

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

Vi ses!

Vælg mellem 1.983 sommerhuse Vælg mellem 9 tilbud

Andre artikler om Søndervig

  • Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
  • Sommerhus i Søndervig

    Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Søndervig. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Søndervig