Med Vadehavet helt tæt på, kan man holde en afslappet sommerhusferie i Sjelborg ved Esbjerg. Her vil hele familien få sig en skøn ferie, hvor der kan vandres, cykles, bades og meget mere. Her er også museer, kunst og det hyggelige liv i småbyerne ved den danske vestkyst del af ferien ved Vesterhavet.
Vælg mellem 40 sommerhuse
Sommerhus Sjelborg_130-P32231
Emne nr. 130-P32231

Nationalpark Vadehavet, en af Danmarks fem nationalparker, der også er UNESCO verdenskulturarv, er det ultimative højdepunkt på ferien i området ved Sjelborg. Når I lejer et sommerhus i Sjelborg bor I direkte ved Vadehavet og godt beskyttet af Ho Bugt.

Millioner af fugle holder hvil ved Vadehavet i løbet af foråret og efteråret, mens andre fuglearter bor her året rundt. I Vadehavet ligger mere end 30 øer, hvoraf 3 er beboet; Fanø, Mandø og Rømø.

Vadehavet skaber et enestående landskab, hvor tidevandet har indflydelse på områdets udseende. Tag på opdagelse med cyklen mellem sandbanker, ved klitter, langs flodløb og til områdets søer. Et andet spektakulært naturfænomen i området ved Esbjerg er „Sort Sol”, hvor store stæreflokke danner flotte formationer i aftensolen.

Der er heller ikke langt til næste strand: Sjelborg Strand ved Ho Bugt er som skabt for familier med små børn. I Hjerting ligger også en smuk strand med en 600 meter lang promenade. Her skal man gå langt ud, før vandet bliver dybt, og stranden er derfor ideel for uerfarne svømmere og småbørn, der kan soppe og lege i vandkanten.

I Sjelborg og Esbjerg er der masser at se – og et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for ture i området. Direkte ved stranden i Esbjerg ligger de store skulpturer af ”Mennesket ved havet”, og i byen venter de hyggelige gader med kunst, arkitektur, museer og butikker.

En fantastisk oplevelse for hele familien er et besøg ved Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her er der gratis entre for børn. Museet fokuserer på forholdet mellem mennesket og havet. Her er blandt andet akvarie og sæler, der fodres og trænes hver dag omkring middagstid.

Udover de spændende museer, kan det også betale sig at slå et smut forbi de mange parker og haver i Esbjerg, deriblandt byparken med udsigt over havnen og ruinerne af Sjelborgs huse fra stenalderen.

Esbjerg er børnenes paradis. Med et ”Be Happy Pass” får I mange fordele og rabatter på oplevelser i området, deriblandt Legoland i Billund. Badelandet i Esbjerg er Danmarks største badeland og svømmehal med pools, rutsjebaner, børneområde og bølgebassin.

Børn og teenagere kan også slå sig løs ved GAME Streetmekka i Esbjerg. Her venter 3.000 kvadratmeter med street basket, parkour, hiphop, street art og ramper til skateboards. Alle de aktiviteter, der ligger udenfor hallen, kan benyttes gratis – og til de indendørs aktiviteter kan man købe sig en dagsbillet.

Hvis I er på udkig efter gode legepladser, kan I tage til Lergravsparken, Eventyrlandet i Vognsbølparken eller til Hjerting.

I Sjelborg og Esbjerg bliver det aldrig kedeligt og med et sommerhus som udgangspunkt er i perfekt stillet, når det gælder muligheder og udflugter i naturen. Nogle af topaktiviteterne er cykling, vandring, golf og fiskeri. Ved vandet er der kitesurfing, svømning og beachvolley på programmet.

Leje af sommerhus i Sjelborg med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Sjelborg med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Sjelborg på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Sjelborg - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Sjelborg. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Sjelborg. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sjelborg her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Sjelborg, et feriehus i Sjelborg eller en feriebolig i Sjelborg er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Sjelborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sjelborg nu!

Vælg mellem 40 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt når jeg lejer et sommerhus tæt på vand at man ikke må bade. Pga risiko for sundhedsfare ( Badning forbudt i vandløb og ved udløb). Jeg vil ikke anbefalet området hvis man gerne vil bade. Ellers er området fint.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt fredeligt område
Sjelborg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Fantastisk udsigt
Sjelborg
3 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 maj
Dejligt område
Sjelborg

Andre artikler

  1. Sommerhus i Esbjerg

    Et moderne byliv, fantastiske museer og gode muligheder for shopping: Alt det og meget mere vil I finde på ferien i og omkring Esbjerg. Esbjerg, Danmarks 7. Største by, byder på attraktioner, der gør ferien til en helt særlig oplevelse.
    Mennesket ved havet, Esbjerg
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet