Tæt på byen Esbjerg strækker ferieområdet Hjerting Strand sig langs Sønderjyllands vestkyst. Placeringen lige ved stranden og det betagende landskab inviterer til en masse udendørsaktiviteter. I nærheden frister også interessante seværdigheder og familievenlige udflugtsmål.
Vælg mellem 67 sommerhuse
Sommerhus Hjerting Strand_130-P32696
Emne nr. 130-P32696

Ferieområdet Hjerting Strand frister med en familievenlig strand, der inviterer jer til at slappe af, svømme og lege. Herfra kan I nyde en betagende udsigt over Ho Bugt, Fanø og Esbjerg havn. Det roligt beliggende ferieområde har gode butikker, familievenlige restauranter og indbydende caféer.

Familier, der vælger et sommerhus i Hjerting Strand kan se frem til en afslappende ferie lige ved Sønderjyllands vestkyst. De hyggeligt indrettede sommerhuse er det ideelle udgangspunkt for en dejlig og afslappende familieferie, hvor I kan nyde tiden sammen.

Under en lang gåtur på Sædding strand kan I opleve skulpturen Mennesket ved Havet, som er blevet et varemærke for Esbjerg. Det røde- og hvidstribede fyrtårn ved Sædding strand giver en maritim stemning. Her kan I også se bunkerne, der næsten er fritlagte på grund af vejret. I kan også bruge tiden på stranden til at samle muslingeskaller, bygge sandslotte eller nyde en hyggelig familiepicnic.

Stranden ved Hjerting Strand er meget ren, og vandkvaliteten er høj. Bag stranden er græsklædte og beplantede høje, som adskiller ferieområdet fra stranden. Stranden er dog let tilgængelige via trapper. I kan nyde det smukke klitlandskab på Fanø, som ligger 15 km væk, eller tage en tur til Hvidbjerg strand i Blåvand, som ligger 26 km væk.

Landskabet omkring ferieområdet er ideelt til en skøn familietur enten til fods eller på cykel. Særlig smuk er bøgeskoven Nørreskov, som er kendetegnet ved dens vildtbestand. En udflugt til Marbæk er også anbefalelsesværdig. Denne del af Nationalpark Vadehavet har både enge, skov, hede- og kystlandskab.

Det kan også være interessant at besøge øen Langli i Ho Bugt. Øen kan nås, når det er lavvande via en 4 km lang rute. Derudover er det også muligt at køre med en traktor frem og tilbage til øen. Øen er et sandt fugleparadis, hvor man kan observere fuglene hvile og avle.

Blåvand Zoo er et magisk udflugtsmål for især børnefamilier. Her kan I se over 400 forskellige dyr, og højdepunktet er uden tvivl de vilde løver. Den dejlige dyrepark har også flere områder, hvor I kan nyde en skøn picnic.

Hvis I tager en tur til Esbjerg, finder I ikke kun en skøn gågade, men også en hyggelig bypark, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over byens store havn. Det anbefales også at besøge Sjelborg, hvor man kan se en boplads, der stammer fra jernalderen. I Marbæk er der også en jernalderboplads, som er værd at se. Hvis I er historieinteresserede, er der adskillige museer i Esbjerg I kan besøge. Særligt Fiskeri- og Søfartsmuseet er populært hos både børn og voksne.

Leje af sommerhus i Hjerting Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Hjerting Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Hjerting Strand er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Hjerting Strand på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Hjerting Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Hjerting Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Hjerting Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hjerting Strand her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hjerting Strand, et feriehus i Hjerting Strand eller en feriebolig i Hjerting Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Hjerting Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hjerting Strand nu!

Vælg mellem 67 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Skønt.
Sædding/Esbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Der var dejligt stille og uforstyrret, men når camping pladsen åbner vil der nok være en del mere støj og uro
Esbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Badeforbud , larm fra helikopter
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt når jeg lejer et sommerhus tæt på vand at man ikke må bade. Pga risiko for sundhedsfare ( Badning forbudt i vandløb og ved udløb). Jeg vil ikke anbefalet området hvis man gerne vil bade. Ellers er området fint.
Esbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus i Esbjerg

    Et moderne byliv, fantastiske museer og gode muligheder for shopping: Alt det og meget mere vil I finde på ferien i og omkring Esbjerg. Esbjerg, Danmarks 7. Største by, byder på attraktioner, der gør ferien til en helt særlig oplevelse.
    Mennesket ved havet, Esbjerg
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet