Den lyse sandstrand ved landsbyen Hjerting og nabobyen Esbjerg løber langs vesterhavskysten som et dekorativt bånd. Stranden er særligt egnet til forskellig vandsport og familiesjov. Lige ud for Hjerting ligger Fanø midt i nationalparken.
Vælg mellem 63 sommerhuse
Sommerhus Hjerting_130-P32231
Emne nr. 130-P32231

På den lange strandpromenade kan I nyde en friske havluft, udsigten til byen og stranden, og I kan mærke den maritime ferieglæde brede sig. Der er både en svømmeplatform i havet, beachvolleybaner og de bedste muligheder for kitesurfing på stranden. Både speedbåde og vandski er tilladt, og det er muligt at leje kajakker til en tur i Vadehavet samt cykler.

Hvis du vil mærke adrenalinen, når du cykler, kan du besøge den store cykel park i Esbjerg. Ud over sandstranden er der en grøn strandpark med direkte havforbindelse. Parken har flere bænke og moderne skulpturer. Mellem eng og skov kan I tage på en skøn spadsere tur eller hygge jer med en god bog.

Langs kysten ligger der en masse hyggelige sommerhuse, kun få skridt fra stranden. Der er masser af plads til at par eller familien kan slappe af, lave mad sammen eller nyde en god bog i sommerhusene. Golfspillere kan finde nogle fine golfbaner lidt nordpå.

Mod syd grænser ferieområdet op til byen Esbjerg. Nord for Esbjerg kan I finde den imponerende skulptur ”Mennesket ved Havet”. Ikke langt derfra ligger der et imponerende Fiskeri- og Søfartsmuseum, som huser adskillige spændende arrangementer og aktiviteter for hele familien. Lidt længere mod syd finder I Esbjerg havn, hvor I kan se mange forskellige skibe og både. På marinaen er der flere fiskebutikker, hvor I kan købe friskfanget fisk.

Fra Esbjerg vandtårn er der en fantastisk udsigt over byen og Vadehavet. Derudover kan man tage til flere forskellige koncerter i den moderne koncertsal. I byens centrum kan I finde alle slags butikker, og onsdag og lørdag formiddag er der et marked med en masse lokale varer. Om mandagen er der loppemarked, hvor der er en munter stemning og mulighed for at gøre et godt køb. Hvis det regner, når I vil en tur i havet, er et godt alternativ at besøge det store svømmestadion, som også har et wellness område.

Fra havnen kan I tage en lille færge til den fantastiske ø Fanø. Efter et ordentligt blæsevejr er det muligt at finde rav på øens vestkyst. Stranden er også perfekt til at flyve med drage. Sønderho bliver betragtet som en af de smukkeste landsbyer i Danmark, og ligger på den sydlige del af øen. Om sommeren kan man se hundredvis af sæler, som ligger og soler sig på en sandbanke ud for byen.

Hvis I ønsker at komme på guidede ture til Vadehavet, kan I køre til Vadehavscenteret i Ribe (en tur på ca. 45 minutter).

Børnefamilier og andre barnlige sjæle bør ikke gå glip af et besøg i Legoland i Billund. Det tager ca. 50 minutter at køre til Billund fra Hjerting. Legoland har mange forskellige forlystelser og der er meget at se på bl.a. deres akvarium, som er meget imponerende. En tur til Legoland vil helt sikkert være en succes hos både børn og voksne.

Leje af sommerhus i Hjerting med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Hjerting med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Hjerting på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Hjerting - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Hjerting. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hjerting. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hjerting her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hjerting, et feriehus i Hjerting eller en feriebolig i Hjerting er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Hjerting til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hjerting nu!

Vælg mellem 63 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Der var dejligt stille og uforstyrret, men når camping pladsen åbner vil der nok være en del mere støj og uro
Esbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Badeforbud , larm fra helikopter
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt når jeg lejer et sommerhus tæt på vand at man ikke må bade. Pga risiko for sundhedsfare ( Badning forbudt i vandløb og ved udløb). Jeg vil ikke anbefalet området hvis man gerne vil bade. Ellers er området fint.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt at være så tæt på en strand hvor man ikke må bade pga sundhedsfare/ afløb. Skulle stå når man lejer sommerhuset, da vi altid lejer sommerhus tæt på vand.
Esbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus i Esbjerg

    Et moderne byliv, fantastiske museer og gode muligheder for shopping: Alt det og meget mere vil I finde på ferien i og omkring Esbjerg. Esbjerg, Danmarks 7. Største by, byder på attraktioner, der gør ferien til en helt særlig oplevelse.
    Mennesket ved havet, Esbjerg
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet