Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø privat miniferie. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 298 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit sommerhus Fanø privat miniferie her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvilket antal overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at sammensætte helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det hos Feline. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt er muligt i et flot beliggende sommerhus Fanø privat miniferie.

Det er dog vores klare anbefaling, at du som minimum booker 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. Derudover vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb mere at få en overnatning mere. Det væsentligste er imidlertid, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem Feline Holidays får du til hver en tid flest sommerhuse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget ekstra at få disse fordele. Vi lover at der ikke er konkurrerende bureauer som tilbyder dit foretrukne sommerhus Fanø privat miniferie til en lavere pris end os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Hyggeligt og roligt område med masser af mulighed for aktiviteter og natur lige udenfor døren.

Dejlig ugeneret grund. I gåafstand til både Fanø Bad og Nordby.

helt ok. Spadsere afstand til stranden og let adgang til købmand og Nordby

Har man børn med, er skovlegepladsen absolut et besøg værd.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fanø privat miniferie til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø privat miniferie, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget servicemindede og hjælpsomme.

Meget ukompliceret, nemt og brugervenligt.

Fantastisk betjening. Vi har igen lejet et sommerhus hos Feline. Vi skal afsted til påske. Har allerede lejet sommerhus igen til juli. Vi har igen oplevet en fantastisk betjening, hvor servicen har været i top. Derfor er det ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem Feline.

Kan ikke blive nemmere. Nem og overskuelig hjemmeside - gode søgemuligheder - gode beskrivelser :-)

Vælg mellem 298 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet