Et sommerhus Fanø med pool er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 21 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit sommerhus Fanø med pool her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Fanø med pool hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et sommerhus Fanø med pool hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde årets sommerferie i et sommerhus Fanø med pool, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du starter med at søge efter et sommerhus Fanø med pool til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Tips til området

Det var godt beliggende og nemt med parkering

Skøn natur og dyreliv. Dejlig stille ro.

brug skovlegepladsen mellem Sønderho og Nordby

5 stjerner.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Fanø med pool du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fanø med pool til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Venligt personale.

God ferie til dig og dine.....så vælg Feline!!!! Meget fin hjemmeside som er nem at finde rundt i!!! Hurtig og nem booking. Vi ser frem til en dejlig ferie.

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

Super god service og gode sommerhuse. Har booket mange gange hos Feline og har været yderst tilfreds hver gang.

Vælg mellem 21 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

 • Sommerhus Fanø

  Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
  Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
 • Luksus sommerhus Fanø last minute

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Fanø privat miniferie

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fanø privat miniferie. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.