Et sommerhus Fanø leje privat er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 712 sommerhuse Destinationer under Fanø

Lej dit sommerhus Fanø leje privat her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Fanø leje privat hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du lejer et sommerhus Fanø leje privat hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Fanø leje privat hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

Huset ligger perfekt i klitter tæt ved havet og byen

Fanø er en rigtig hyggelig ø, så vi vender helt bestemt tilbage.

helt ok. Spadsere afstand til stranden og let adgang til købmand og Nordby

Fantastisk område! Beliggenheden kan ikke være bedre midt i klitten. Dejlig udsigt og masser af dyreliv omkring - fugle, harer/kaniner, ja sågar rådyr. Sønderho i gåafstand med gammelhyggelig atmosfære, små kunsthåndværkerbutikker, kunstmuseum, hyggelige cafeer, mv. Masser af turmuligheder i en vidunderlig natur.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Fanø leje privat hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fanø leje privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fanø leje privat , så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Dejligt med kompetente medarbejdere der kunne hjælpe og vejlede hele vejen igennem.

Lynhurtig tilbagemelding også i weekenden :-) Jeg havde spørgsmål vedr. leje af sommerhus og sendte en mail søndag eftermiddag og i løbet at 1-2 timer fik jeg svar. Dejligt med hurtig respons. Huset er nu bestilt og vi glæder os til et dejligt ophold.

Nemt og hurtigt. Har bestilt sommerferie. Det var nemt og hurtigt, de mest nødvendige detaljer blev oplyst og meget præcise. Gode billeder af stedet.

Vælg mellem 712 sommerhuse

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet