Ajstrup Strand er en uforstyrret perle og det ideelle valg til en familieferie. Her er fred og ro, en skøn sandstrand med roligt vand, og området langs kysten indbyder til cykel- og vandreture. På cykel kommer I hurtigt langt omkring til hyggelige lystbådehavne, smukke øer, skov og udsøgte gårdbutikker. En kort tur i bil så er I i en af de charmerende kulturbyer Aarhus eller Horsens.
Vælg mellem 52 sommerhuse
Utroligt velholdt sommerhus til 4 personer beliggende ved Ajstrup Strand, som er et skønt område med børnevenlig sandstrand.
Utroligt velholdt sommerhus til 4 personer beliggende ved Ajstrup Strand, som er et skønt område med børnevenlig sandstrand og kort afstand til Danmarks næststørste by Aarhus. Huset ligger tilbagetrukket på grunden og har en skøn terrasse med udsigt over haven. Emne nr. 014-30022

Ferie med tid til samvær med familien, ja så er det oplagt at holde den ved Aarhus Bugt. Her er alt, hvad hjertet kan begære. En dejlig overskuelig sandstrand med stille lavt vand, hvor børnene trygt kan lege og de voksne slappe af og nyde at kigge på de hvide sejl på det blå vand. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, så kvaliteten af vandet og stranden er i top.

Spring på cyklen, hvis I vil opleve den smukke og fredelige natur omkring Ajstrup Strand. Langs de fleste større veje er der cykelstier, men de største cykeloplevelser fås på de små veje, hvor trafikken er yderst begrænset. Hou er en charmerende lystbådehavn og et godt mål for en udflugt. Fra færgehavnen er der daglige forbindelser til Samsø og den bilfri Tunø. Ta’ cyklerne med og tilbring en oplevelsesrig dag med familien på de smukke øer. Skal der mere action til, er der tre mountainbikeruter i skovene mellem Odder og Aarhus, hvor I kan give den gas.

Ajstrup Strand ligger lidt nord for Norsminde, et stemningsfyldt fiskerleje i naturskønne omgivelser med fjord, fuglereservat og en lystbådehavn med et berømt ishus. Her bliver man nemt fristet af hjemmelavet is fremstillet af egnens råvarer. På havnen er der også en legeplads, en petanque bane og en krabbebro.

Lystfiskere har gode chancer for bid fra den varierede og uforstyrrede kystlinje, bl.a. af havørreder, torsk og fladfisk. Vil I hellere fiske i put & take søer, findes de bl.a. ved Grumstrup, Pinds Mølle og Harlev.

Seldrupgård tilbyder ture på islandske heste i den skønne natur ved skov og strand. Foretrækker I en hestevognstur gennem Fløjstrup Skov, hvor bøgen spejler sig i havet? Teatret Kimri arrangerer smukke oplevelser, hvor alle kan være med, med fred og ro og tid til at nyde hinandens selskab og til at klappe hesten. Undervejs serveres kaffe, saftevand og hjemmebag. Efter turen kan små børn få en trækketur på en lille pony.

Læg vejen forbi egnens spændende gårdbutikker, bla. Karensminde Frugtplantage med selvpluk og salg af friskpresset æblemost og Stormgaarden Håndbryg med salg af special øl og andre specialiteter. Fru Møllers Mølleri sælger friskmalet mel fra egne marker, kødvarer fra egne dyr og friskt hjemmebag. Lækkerierne kan smages i stedets restaurant – men husk at bestille bord.

Økologiens Have er et hyggeligt familie udflugtsmål. Haven er enhver haveentusiasts drøm med spændende væksthuse og temahaver, og en stor legeplads, klappedyr og bålplads holder børnene underholdt. Butikken sælges et stort udvalg af økologiske produkter. Haven er egnet til kørestole og barnevogne, og her er handicaptoiletter og puslerum, så I kan roligt sætte god tid af til besøget.

Aarhus er en spændende shopping- og kulturby - i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad. Besøg Den Gamle By og få et indblik i danskernes liv i ”gamle dage”. Kunstmuseet AROS har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre. Moesgaard Museum, der har speciale i arkæologi og etnografi, har ud over faste udstillinger løbende særudstillinger fra hele verden. I Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden, Dyrehaven samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken er åben for besøg, når slottet ikke er beboet. Blandt gratis oplevelser i Aarhus kan nævnes Botanisk Have, Vikingemuseet og legepladserne Kloden og Børnenes jord.

Også Horsens er en aktiv kultur- og handelsby med skønne parker og lystbådehavn. Den smukke Bygholm Park har også en hundeskov, hvis det firbenede familiemedlem er med på ferie. Ved Bygholm Sø Camping kan der lejes kanoer til sejlads på søen. Det gamle fængsel i Horsens er i dag en kulturinstitution og turistattraktion. Fængselsmuseet har en af verdens største fængselssamlinger, der tager jer med 153 år tilbage i statsfængslets historie. Stemningen i de rå og rustne rammer gør besøget til en uforglemmelig oplevelse.

Aqua Forum i Horsens er et topmoderne center med vandrutsjebane, vandfald og klatrevæg med udspringstårn, et opvarmet svømmebassin for de mindste, spa og sauna – kort sagt noget for hele familien. I Horsens Legeland kan børnene brænde det sidste krudt af med bl.a. hoppeborge, rodeotyr og sumobrydning.

Leje af sommerhus ved Ajstrup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Ajstrup Strand med nøjagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Ajstrup Strand er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Ajstrup Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Ajstrup Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Ajstrup Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Ajstrup Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Ajstrup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Ajstrup Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Ajstrup Strand, et feriehus ved Ajstrup Strand eller en feriebolig ved Ajstrup Strand, er der ikke andre, der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Ajstrup Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Ajstrup Strand nu!

Vælg mellem 52 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt område
Mariendal Strand
5 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Hyggelig natur og have. Vi nød at sidde i solen på terrassen. Perfekt afstand til vandet. Lidt misvisende med mulighed for indkøb i 1 km afstand
Ajstrup Strand
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Lækkert område med strand og skøn natur. Enkelt minus er at der IKKE er indkøb udenfor sæson.
Ajstrup Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Super hyggeligt, med meget privatliv, samt en super hyggelig strand.
Ajstrup Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Meget tæt ved dejlig strand
Ajstrup Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Aarhus Bugt

    Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
    Den Uendelige Bro Aarhus
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden