En herlig kombination af naturskønne omgivelser og storbyfaciliteter er rammerne for jeres næste ferie, hvis I vælger Egå Strand. Tag på udflugt sammen i de smukke bøgeskove, nyd det fantastiske fugleliv ved Egå Engsø, bliv klogere på fortiden i Den Gamle By i Århus, og lad fart og fest friste jer i Tivoli Friheden.
Vælg mellem 23 sommerhuse
Dette skønne feriehus til 8 personer er beliggende ved Egå Strand på en kæmpe grund. Til huset hører en flot parklignende have samt dejlige terrasser.
Dette skønne feriehus til 8 personer er beliggende ved Egå Strand på en kæmpe grund. Til huset hører en flot parklignende have samt dejlige terrasser. Her er masser af plads, meget rummelige værelser og en central beliggendhed tæt på stranden og Aarhus by. Emne nr. 130-D53162

Egå Strand er en lille sandstrand beliggende nord for Egå Marina, med et velplejet græsareal bag sig. Der er gode parkeringsmuligheder ved Egå Marina, der er en af landets største og moderne marinaer beliggende i naturskønne omgivelser med faciliteter som legeplads, grillområde, restaurant og cafe.

I cykelafstand herfra ligger Egå Engsø, et herligt børnevenligt naturområde, hvor I kan lave mad over bål og lade børnene blive udfordret på den naturprægede legeplads – oprettet med stenaldertema. Her er roligt og fredelig og gode chancer for flotte naturoplevelser. Fra fugletårnet er der et imponerende udsyn over hele området, og på de ophængte plancher over fuglearter kan I prøve at finde navnene på dem, I ser. De anlagte stier rundt om Egå Engsø, godt fem kilometer i alt, egner sig til både cykling og vandring.

Egå er en bydel i Aarhus, Danmarks anden største by, hvis mange attraktioner og faciliteter byder på noget for enhver smag og alder.

Har I lyst til en hyggelig skovtur er her rige muligheder. Mange af skovene i Aarhus ligger bynært og er samtidig blandt landets mest besøgte. Bare snør vandreskoene, pak picnickurven og tag på eventyr i de grønne oaser. True Skov har både en sø og åbne områder med et mangfoldigt dyreliv samt udfordrende vandre- og cykelruter på et 650 hektar stort område. Her er plads nok – så bare slip energien løs! Husk fiskestangen hvis I tager på udflugt til Østerby Skov, hvor man kan fiske i den nærliggende sø. Mad kan tilberedes på bålpladsen og nydes i bålhytten, når I trænger til forplejning efter at have fået masser af frisk luft på skønne vandreture ad de brede, afmærkede stier i skoven. Marselisborg og Moesgård Skove er store, smukke skove med mange gamle, sammenhængende bøgebevoksninger og et meget kuperet terræn, hvor der bl.a. også er anlagt en mountainbikerute.

Som noget helt andet venter der masser af sjove oplevelser, fart og spænding, når I slår jer løs i blandt Tivoli Frihedens mange forlystelser. Forlystelsesparken ligger i gåafstand fra centrum af den smukke Marselisborg Skov, og er et oplagt udflugtsmål med underholdning for hele familien.

Aarhus store udbud af museer spænder bredt. Et af mest berømte er det internationale billede- og oplevelseshus for alle aldersgrupper og hovedmuseet indenfor kunst: ARoS Aarhus Kunstmuseum. På toppen af attraktionen har man en pragtfuld og farverig udsigt over byen igennem Olafur Eliassons ”Your rainbow panorama.
Både den naturskønne beliggenhed i Skåde Bakker med udsigt til skov og hav, selve attraktionens arkitektur samt ikke mindst udstillingerne gør Moesgaard Museum til en yderst interessant attraktion på højt internationalt niveau.

Den Gamle By i Aarhus er et helt unikt frilandsmuseum, hvor I kan møde mennesker, som forestiller at leve i en anden tid og på den måde giver et meget autentisk indblik i, hvordan hverdagen formede sig for mange generationer siden. Her kan I se, smage, lugte og føle historien – en intens og lærerig oplevelse!

Aarhus har alt fra store citycentre til små, eksklusive specialbutikker i bymidten. Her kan man med andre ord shoppe stort set alt det, man måtte ønske. Oplev også torvesalget på Ingerslev Boulevard, hvor man straks bliver revet med af den næsten sydlandske stemning og handlen omkring de cirka 60 boder med friske varer.

Leje af sommerhus Egå Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Egå Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Egå Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Egå Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Egå Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Egå Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Egå Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Egå Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Egå Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Egå Strand, et feriehus Egå Strand eller en feriebolig Egå Strand er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Egå Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Egå Strand nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 juni
Meget få skridt til fin strand
Skæring
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 marts
Roligt og dejligt område tæt på stranden tæt på indkøb og Århus centrum
Skæring
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 september
For en byboer som mig, er det et skønt område. Jeg nød at jeg kun kunne se grøn natur uanset hvor kiggede hen når jeg var i huset.
Skæring

Andre artikler

  1. Sommerhus Aarhus Bugt

    Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
    Den Uendelige Bro Aarhus
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden