Norsminde er et hyggeligt lille fiskerleje beliggende i naturskønne omgivelser med fjord, fuglereservat og skøn lystbådehavn. Her er fred og ro, masser af frisk luft og udendørsaktiviteter for hele familien; fine cykel- og vandreruter, gode fiskesteder, badestrand og samtidig kun en kort køretur til Århus med alle de spændende oplevelser, by har at tilbyde. Et godt valg til familieferie.
Vælg mellem 28 sommerhuse
Populært sommerhus til 6 personer med udsigt over havet beliggende i Norsminde, midt mellem Aarhus og Odder med en afstand på 15 min. kørsel.
Populært sommerhus til 6 personer med udsigt over havet beliggende i Norsminde, midt mellem Aarhus og Odder med en afstand på 15 min. kørsel. Huset har en solrig åben terrasse og en overdækket del samt gynge og sandkasse for de mindste. Emne nr. 014-30090'

Havnen har alt, hvad man har brug for efter en dag på stranden i samvær med familien. Når I er trætte af at lege på stranden, har fået svømmehud og er blevet sultne, byder Fiskehuset på lidt nemt og godt serveret på kajen. Det berømte ishus frister med hjemmelavet is efter egne opskrifter og fremstillet af egnens råvarer. Norsminde Kro er kendt for sine lækre måltider i den lidt finere ende. På havnen finder I også en legeplads, en petanque bane og en dejlig krabbebro, hvor børnene vil elske at fiske efter krabber, mens de voksne slapper af i solen.

Der har boet mennesker ved Norsminde Fjord i flere tusinde år, og naturen vidner om både vikinger, maglemose- og ertebøllekulturen og ruinen af Kysing Kirke sønderskudt under svenskekrigene. Området er i dag fredet og et vigtigt fuglereservat. I træktiden holder ca. 8.000-10.000 fugle rast her. Fjorden er meget populær til kajaksejlads, og området er velegnet til traveture. Vil I udforske området på cykel, kan I med fordel vælge en af de afmærkede ruter, der bringer jer gennem ådale og bakker med udsigt over Kattegat og fjordene. Hov Havn er et godt mål for en udflugt og en charmerende lystbådehavn. Fra færgehavnen er der daglige forbindelser til Samsø og den bilfrie Tunø. Ta’ cyklerne med og tilbring en dag på de smukke øer.

Lystfiskere har gode chancer for bid fra den varierede kystlinje ved Kysing Næs og på Norsminde Flak. Store dele af indre fjord og området ved havnen er yndede fiskesteder - husk blot fisketegn. Da selve Norsminde Fjord er fredet i bunden af fjorden og i området ved næsset, er fiskeri her ikke tilladt.

Galleri Under Kroen holder til i det hyggelige, rustikt indrettede galleri under Norsminde Kro. Få et indblik i OdderKystens lokale kunst og betragt kunstnernes forskellige teknikker i det arbejdende værksted.

Kør en tur omkring egnens mange gårdbutikker, bl.a. Holtgaard, der også har selvpluk. Fru Møllers Mølleri sælger friskmalet mel fra egne marker, friskt hjemmebag og kødvarer fra egne dyr. Lækkerierne kan smages i stedets restaurant – husk at bestille bord. I Karensminde Frugtplantage kan I plukke selv og købe friskpresset æblemost. Stormgaarden Håndbryg fremstiller og sælger special øl og andre specialiteter. Økologiens Have er et hyggeligt udflugtsmål for hele familien. I butikken sælges et stort udvalg af økologiske produkter, og her er en stor legeplads, klappedyr, bålplads, spændende væksthuse og temahaver. Haven er egnet til kørestole og barnevogne, og her er handicaptoiletter og puslerum. Sæt flere timer af til besøget.

Aarhus er en spændende shopping- og kulturby og i 2017 udnævnt til europæisk Kulturhovedstad. Går turen hertil, må I ikke snyde jer selv for et besøg på Moesgaard Museum, hvor bygningen alene er et besøg værd. Museets speciale er arkæologi og etnografi. Ud over de faste udstillinger er der løbende særudstillinger fra hele verden.

I den sydlige del af Aarhus ligger også kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke bebos. Ligeledes i Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden med underholdning for hele familien.

Leje af sommerhus ved Norsminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus ved Norsminde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Norsminde er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Norsminde nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Norsminde - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Norsminde. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Norsminde. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Norsminde hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Norsminde her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Norsminde, et feriehus ved Norsminde eller en feriebolig ved Norsminde, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie ved Norsminde til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Norsminde nu!

Vælg mellem 28 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Super hyggeligt, med meget privatliv, samt en super hyggelig strand.
Ajstrup Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Mange små hyggelige byer
Norsminde
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Elsker det
Ajstrup Strand
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Skønt område med dejlig natur
Ajstrup Strand
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 marts
Ligger direkte til fjorden. Smukt!
Norsminde

Andre artikler

  1. Sommerhus Aarhus Bugt

    Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
    Den Uendelige Bro Aarhus
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden