Skæring Strand byder på ro og fred i naturskønne omgivelser. Her har I både dejlige badestrande og smukke bøgeskove inden for rækkevidde. Trænger I til afveksling? Det kræver blot en kort køretur, og I står i Danmarks anden største by Aarhus, der har et væld af faciliteter og attraktioner, I kan lade jer friste af.
Vælg mellem 23 sommerhuse
Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende ved Skæring Strand i et af de meget populære områder nær Aarhus.
Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende ved Skæring Strand i et af de meget populære områder nær Aarhus. Sommerhuset er moderne indrettet og for enden af vejen ligger en god badestrand lige ud til Aarhus bugten. Emne nr. 090-40847

Skæring Strand er en lille og fredelig sandstrand beliggende i et område med klit og hede. Stranden er særligt populær til windsurfing. Kun syv kilometer sydligere kan I nyde Bellevue Strand, som er en helt fantastisk dejlig badestrand med meget fint sand og kun ganske få sten. Bellevue Strand har Blåt Flag klassifikation, er meget børnevenlig og har faciliteter som badebroer, kiosk, toiletter og nærliggende stor parkeringsplads. En pragtfuld destination – især på en skøn, varm sommerdag, hvor I sammen kan nyde ferien og slappe af til lyden af bølgeskvulp og badende børn og måske samtidig få læst en god bog.

Det rolige og naturskønne område Skæring Hede er meget velegnet til hyggelige gåture. Terrænet er dækket af skovbeplantning med fyr og birk samt mindre hedearealer. Her er desuden en flot udsigt over vandet.

Mange af skovene i Aarhus ligger bynært og er blandt landets mest besøgte. Snør vandreskoene, pak picnickurven og tag på eventyr i de grønne oaser. True Skov har både en sø og åbne områder med et mangfoldigt dyreliv samt udfordrende vandre- og cykelruter på et 650 hektar stort område. Her er plads nok – så bare slip energien løs! Husk fiskestangen hvis I tager på udflugt til Østerby Skov, hvor man kan fiske i den nærliggende sø. Mad kan tilberedes på bålpladsen og nydes i bålhytten, når I trænger til forplejning efter at have fået masser af frisk luft på skønne vandreture ad de brede, afmærkede stier i skoven. Marselisborg og Moesgård Skove er store, smukke skove med mange gamle, sammenhængende bøgebevoksninger og et meget kuperet terræn, hvor der bl.a. også er anlagt en mountainbikerute.

Aarhus har et stort udbud af museer med et indhold, som spænder bredt. Et af mest berømte er det internationale billede- og oplevelseshus for alle aldersgrupper og hovedmuseet indenfor kunst: ARoS Aarhus Kunstmuseum. På toppen af attraktionen har man en pragtfuld og farverig udsigt over byen igennem Olafur Eliassons ”Your rainbow panorama.

Den Gamle By i Aarhus er et helt unikt frilandsmuseum, hvor I kan møde mennesker, som forestiller at leve i en anden tid og på den måde giver et meget autentisk indblik i, hvordan hverdagen formede sig for mange generationer siden. Her kan I se, smage, lugte og føle historien – en intens og lærerig oplevelse!

Både den naturskønne beliggenhed i Skåde Bakker med udsigt til skov og hav, selve attraktionens arkitektur samt ikke mindst udstillingerne gør Moesgaard Museum til en yderst interessant attraktion på højt internationalt niveau.

Som noget helt andet venter der masser af sjove oplevelser, fart og spænding, når I slår jer løs i blandt Tivoli Frihedens mange forlystelser. Forlystelsesparken ligger i gåafstand fra centrum af den smukke Marselisborg Skov, og er et oplagt udflugtsmål med underholdning for hele familien.

Aarhus har alt fra store citycentre til små, eksklusive specialbutikker i bymidten. Her kan man med andre ord shoppe stort set alt det, man måtte ønske. Oplev også torvesalget på Ingerslev Boulevard, hvor man straks bliver revet med af den næsten sydlandske stemning og handlen omkring de cirka 60 boder med friske varer.

Leje af sommerhus ved Skæring Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Skæring Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning ved Skæring Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved Skæring Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Skæring Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Skæring Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Skæring Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Skæring Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Skæring Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Skæring Strand, et feriehus ved Skæring Strand eller en feriebolig ved Skæring Strand er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie ved Skæring Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Skæring Strand nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 juni
Meget få skridt til fin strand
Skæring
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 marts
Roligt og dejligt område tæt på stranden tæt på indkøb og Århus centrum
Skæring
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 september
For en byboer som mig, er det et skønt område. Jeg nød at jeg kun kunne se grøn natur uanset hvor kiggede hen når jeg var i huset.
Skæring

Andre artikler

  1. Sommerhus Aarhus Bugt

    Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
    Den Uendelige Bro Aarhus
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden