Her venter dejlige strande med fint sand og lavt vand, omgivet af skøn natur. Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. Besøg FN Museet i Padborg, og få de spændende fortællinger om de mange missioner, Danmark har deltaget i. Tag også en tur på skinnecykler med Aabenraa Veteranbane.
Vælg mellem 11 sommerhuse Destinationer under Aabenraa
Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro.
Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro. Huset er beliggende tæt på Aabenraa by med en spændende gågade og et dejligt havnemiljø. Emne nr. 130-F08017

Aabenraa byder på en række skønt beliggende sommerhuse. De fleste af dem ligger ud mod Aabenraa Fjord, tæt ved vandet.

Strandene langs fjorden består for hovedpartens vedkommende af fint, hvidt sand. Der er dog også enkelte, hvor I kan gå på jagt efter flotte sten. Uanset hvilken strand I vælger, kan I glæde jer til super børnevenlige forhold. Vandet er lavt, og bølgerne er små.

Der er ikke meget der kommer op på siden af en skøn sommerdag her. Det skulle da lige være en tur ned til vandet om aftenen. Nyd freden og lyden af de små bølger der dovent ruller ind mod bredden, mens I nyder solnedgangens flotte farvespil på himlen.

Aabenraa har en hyggelig bymidte, hvor der er fine muligheder for shopping. Alternativer er Sønderborg og Flensburg, som begge byder på atmosfærefyldte og lange gågader, hvor den ene time hurtigt tager den anden.

I Padborg kan I besøge FN Museet i Frøslevlejren. Her er unikke samlinger fra de forskellige missioner Danmark har deltaget i fra 1948 og frem til i dag.

Tag også familien med ud at køre på skinnecykler igennem et naturskønt område mellem Aabenraa og Rødekro. Turen starter ved den gamle station i Aabenraa. Læs mere her.

For børnefamilier er en fisketur ved en put and take fiskesø en dejlig måde at kombinere aktivitet, familiehygge og en dag i den smukke danske natur. Rødekro Fiskepark er de perfekte rammer om sådan en dag, og skulle I mangle fiskegrej, kan dette samt kyndig vejledning fås i butikken.

Leje af sommerhus Aabenraa med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Aabenraa med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Aabenraa har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Aabenraa nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Aabenraa - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Aabenraa. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Aabenraa. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Aabenraa hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Aabenraa her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Aabenraa, et feriehus Aabenraa eller en feriebolig Aabenraa er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Aabenraa til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Aabenraa nu!

Vælg mellem 11 sommerhuse

Områdeanmeldelser

14 voksne 5 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 juni
Selvom det ligger på en gård er man slet ikke generet af støj. Eller lugt fra grisene.
Aabenraa
2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Vi var ikke så meget rundt i området, men det ligger helt ned til vandet, så der er en fin udsigt fra stuen og udestuen. Der er en lang vej, og strand, hvor man kan gå langs vandet, og der er ikke langt i bil, hvis man skal handle ind. Sommerhuset ligger i et “hjørne” og ligger ned ad en lille indkørsel, så udover naboen til den ene side, føler man, at man er lidt afsides, hvilket giver en god sommerhusstemning. Huset ligger dog stadig ud til en større vej, så det er heller ikke creepy.
Aabenraa Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 september
Vidunderlig udsigt.
Varnæsvig
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 oktober
Rigtig fin og velbevaret bykerne
Aabenraa

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen