Fra Løjt har I hverken langt til skønne, børnevenlige strande eller historiske seværdigheder og spændende attraktioner. Shopping, lystfiskeri, vandreture eller en tur i klatrepark - det hele er inden for rækkevidde her.
Vælg mellem 105 sommerhuse
I et af Danmarks smukkeste feriecentre i Løjt, i et naturskønt område med ca. 150 m til Sønderjyllands østkyst, ligger dette dejlige feriehus til 5 personer.
I et af Danmarks smukkeste feriecentre, i et naturskønt område med ca. 150 m til Sønderjyllands østkyst, ligger dette dejlige feriehus til 5 personer. Ca. 200 m fra huset ligger Åbenrå Golfklub som er en af de mest naturskønne 18-hullers golfbaner i Danmark. Emne nr. 090-42759

I rolige og fredelig omgivelser ligger idylliske Løjt på halvøen Løjt Land - tæt på Aabenraa Fjord. Fra Løjt er afstanden til Aabenraa cirka 7 kilometer og 20 til Haderslev.

I dette naturskønne området er der mange fine sandstrande blandt andet Sønderstrand Aabenraa, Loddenhøj Strand, Kollund Strand og Skarrev Strand. Alle strandene er børnevenlige med lavt vand og småbølger, der indbyder til både badning, leg og afslapning. Hyg jer sammen med at bygge sandslotte, finde flotte muslingeskaller og smukke sten – måske suppleret med en aftentur, hvor I nyder de sagte bølgeskvulp og den smukke solnedgang.

Afveksling fra fred, ro og uforstyrrede omgivelser skal I ikke køre langt for. HighPark Sønderjylland, Haderslevvej 464, Aabenraa, er placeret i en tunneldal fra istiden og byder både på sjove og fysiske udfordringer samt ikke mindst - masser af spænding! Her kan alle eventyrlystne voksne og børn, fra ca. 6-års alderen, slå sig løs på de 4 klatrebaner i forskellige sværhedsgrader og samtidig nyde de herlige, naturskønne omgivelser.

Kunstmuseet Brundlund Slot, en afdeling under Museum Sønderjylland, der primært viser skiftende udstillinger med sønderjyske kunstnere, kunsthistoriske temaer og samtidskunst er så afgjort et besøg værd.
Der venter helt sikkert også mange interessante og spændende ferieoplevelser, hvis I kører nordpå mod den over 700 år gamle købstad Haderslev. Byens fortid spænder blandt andet over oldtidsminder, et middelalderslot og dramatisk krigshistorie. Læg vejen forbi historiske seværdigheder som Skrydstrupkvindens Grav, Vedsted Højene og Mojbøl Vadested – og selvfølgelig Haderslev Domkirke. Under Museum Sønderjylland kan man i Haderslev blandt andet besøge Haderslev Bymuseum, Ehlers Lertøjssamling og Arkæologi Haderslev.

I kan sejle ud og få jer en flot naturoplevelse på Haderslev Fjord med turbåden Helene, der er en lille, charmerende hjuldamper. Der sejles i sæsonen maj til september fra Haderslev til øen Årø og til Årøsund og herefter retur til Haderslev igen.

Shopping i Aabenraa er en hyggelig oplevelse, hvor atmosfærefyldte butikker – store som små – byder velkommen i de gamle huse i gågaden.

Kombinationen af frisk luft, motion og interessante oplevelser kan I få på Aabenraas bynære stisystem, kaldet Kløverstierne, der har 4 ruter af forskellig længde og med hver sit tema. En by- og kulturrute på 2,4 km, en kunstrute på 4,5 km, en natur- og biologirute på 8,3 km og endelig en 11,5 km lang sundheds- og motionsrute.

Friskfanget fisk i ferien? Smid snøren ud i Rødekro Fiskepark eller Mjøls Lystfiskeri, hvor der både kan fanges forskellige ørredarter, ål, aborre, rødfisk, bras, sandart og gedde.

Leje af sommerhus Løjt med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Løjt med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Løjt har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Løjt nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Løjt - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Løjt. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Løjt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Løjt hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Løjt her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Løjt, et feriehus Løjt eller en feriebolig Løjt er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Løjt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Løjt nu!

Vælg mellem 105 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Smuk beliggenhed
Aabenraa
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Et smukt og bakket landskab
Løjt
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
fint område med god udsigt
Løjt
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Det er helt igennem et fantastisk område Både for børn og voksne Legeplads, stranden og rådyr der kom forbi og græssende tidlig morgen.
Løjt
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 februar
Tæt på vandet, hyggeligt område
Loddenhøj

Andre artikler

  1. Sommerhus Aabenraa

    Her venter dejlige strande med fint sand og lavt vand, omgivet af skøn natur. Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. Besøg FN Museet i Padborg, og få de spændende fortællinger om de mange missioner, Danmark har deltaget i. Tag også en tur på skinnecykler med Aabenraa Veteranbane.
    Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen