Ferieområdet Felsted ved Aabenraa Fjord er beliggende i Sydøstjyllands naturskønne landskab, som indbyder til udendørsaktiviteter. Familier kan i de rolige og idylliske omgivelser opdage og opleve mange seværdigheder og attraktioner.
Vælg mellem 17 sommerhuse
Sommerhus Felsted_084-F503710
Emne nr. 084-F503710

Felsted er det ideelle ferieområde for naturelskende familier, som ønsker at skabe nogle afvekslende feriedage, men som stadig værdsætter afslapning. Det rolige ferieområde fortryller med et smukt naturlandskab, som giver dig lyst til at tage på vandre- og cykelture, opdagelsesture eller dyrke vandsport. Kun ca. 10 km fra den ærværdige handelsby Aabenraa tilbyder en ferie i Felsted også muligheden for at nyde den typiske stemning, der er i de danske handelsbyer.

For familier, der ønsker aktivt at udforske området Sydøstjylland, og samtidig ønsker et hyggeligt tilflugtssted, er et sommerhus i Felsted det perfekte valg. I Felsted finder I flere supermarkeder og langs fjorden finder I adskillige familievenlige restauranter.

Ferieområdet ligger direkte ved Aabenraa Fjord, og her er der også nogle vidunderlige strande. Anbefalelsesværdig er blandt andet Varnæs Strand, som er meget børnevenlig. Stranden strækker sig mellem Varnæs Vig og Varnæs Hoved og er kendetegnet ved, at vandet langsomt bliver dybere. Hvis du går en tur på stranden i Sydøstjylland, kan du ikke kun finde sten og skaller, men ofte også rav. Aabenraa Fjord inviterer også til bådture, fiskeri og selvfølgelig også svømning.

Væk fra strandene frister området også med et bakkelandskab, der består af enge, moser, skove og søer. Hvis du er interesseret i områdets rige fugleliv, bør du helt bestemt udforske området ved Varnæs Stormose. I skovområdet Varnæs Tykke kan man opdage de mange kampesten. 93 kantsten omgiver her et fritlæggende gravkammer.

For at få lidt afveksling kan I besøge byen Aabenraa. Her frister ikke kun det smukke havneområde og en fantastisk strand, men også en omfattende gågade med markeder og adskillige specialforretninger og butikker fra de store modekæder. Aabenraas gamle bydel er også meget attraktiv at besøge. Særligt interessant er også et besøg på Aabenraa Slot, som er omgivet af vand og smukke gamle træer.

Naturelskere, der også er interesseret i historie, bør ikke gå glip af et besøg på Gråsten Slot. Her lokker ikke kun det smukke slot og den kostbar indrettede slotskirke, men også den smukke slotspark. Det er også værd at se den historiske mølle Dybbøl Mølle, der blev bygget i år 1744.

Et skønt udflugtsmål er byen Sønderborg. Her frister havneområdet med sin maritime stemning og den skønne gågade med adskillige butikker, restauranter og caféer. Anbefalelsesværdigt er også et besøg på Gråsten Slot, hvor kongefamilien tilbringer deres sommerferie. Særligt interessant er Sønderborgs historiske bydel. Her er byen præget af brostensbelagte gader og smukke gamle huse. Sønderborg brillerer også med en afvekslende begivenhedskalender. Byen frister også med attraktive museer, tiltrækkende gallerier og adskillige værksteder, hvor man kan se over håndværkernes skuldre.

Det er også værd at besøge Universe Science Park, hvor både børn og voksne udvider deres naturvidenskabelige viden, imens de har det sjovt.

Leje af sommerhus i Felsted med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Felsted med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Felsted på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Felsted - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Felsted. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Felsted. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Felsted her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Felsted, et feriehus i Felsted eller en feriebolig i Felsted er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Felsted til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Felsted nu!

Vælg mellem 17 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Vi var ikke så meget rundt i området, men det ligger helt ned til vandet, så der er en fin udsigt fra stuen og udestuen. Der er en lang vej, og strand, hvor man kan gå langs vandet, og der er ikke langt i bil, hvis man skal handle ind. Sommerhuset ligger i et “hjørne” og ligger ned ad en lille indkørsel, så udover naboen til den ene side, føler man, at man er lidt afsides, hvilket giver en god sommerhusstemning. Huset ligger dog stadig ud til en større vej, så det er heller ikke creepy.
Aabenraa Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 september
Vidunderlig udsigt.
Varnæsvig

Andre artikler

  1. Sommerhus Aabenraa

    Her venter dejlige strande med fint sand og lavt vand, omgivet af skøn natur. Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. Besøg FN Museet i Padborg, og få de spændende fortællinger om de mange missioner, Danmark har deltaget i. Tag også en tur på skinnecykler med Aabenraa Veteranbane.
    Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen