Loddenhøj har en dejlig og børnevenlig strand, og stedet er smukt beliggende ud mod Lillebælt i rolige og fredelige omgivelser. Samtidig findes et væld af udflugtsmål i form af kulturhistoriske seværdigheder, charmerende bymiljøer og spændende attraktioner i Aabenraa og Haderslev. Begge byer beliggende i kort afstand fra Loddenhøj.
Vælg mellem 44 sommerhuse
Dejligt sommerhus fra 2006 til 12 personer beliggende i Loddenhøj i naturskønne omgivelser med talrige udflugtsmuligheder.
Dejligt sommerhus fra 2006 til 12 personer beliggende i naturskønne omgivelser med talrige udflugtsmuligheder. Området grænser ned til en børnevenlig strand, hvorfra der er gode fiske- og surfmuligheder. Emne nr. 090-28443

Loddenhøj er beliggende i rolige og familievenlige omgivelser i den sønderjyske natur omkring 30 kilometer nordøst for Aabenraa og 25 kilometer syd for Haderslev. Loddenhøj strand har Blåt Flag og er en lille og børnevenlig strand, hvor vandet kun langsomt bliver dybt.
Den hyggelige og fredelige ø Barsø, der ligger i Lillebælt ud for Loddenhøj, er en sand perle for naturelskere. Øen har fantastisk natur og en spændende kulturhistorie. Der sejler en lille færge, med plads til 24 passager, fra Løjtland til Barsø.

Afveksling fra fred, ro og uforstyrrede omgivelser skal I ikke køre langt for. HighPark Sønderjylland, Haderslevvej 464, Aabenraa, er placeret i en tunneldal fra istiden og byder både på sjove og fysiske udfordringer samt ikke mindst - masser af spænding! Her kan alle eventyrlystne voksne og børn, fra ca. 6-års alderen, slå sig løs på de 4 klatrebaner i forskellige sværhedsgrader og samtidig nyde de herlige, naturskønne omgivelser.

Indbyder vejret ikke til udendørs aktiviteter kan I hos Sports Centrum i Aabenraa både spille bowling, pool, airhockey mv. og i Aabenraa Svømme- og Idrætscenter findes et pragtfuld vandland med alle gængse faciliteter til både vandpjask og wellness. I Rødekro godt 15 kilometer vest for Loddenhøj ligger det kæmpe store legeland ”Jump A Lot” med 4000 m2 indendørs og 10.000 m2 udendørs aktiviteter. Listen over forlystelser her er lang og alsidig – sikkert hit til en aktiv, hyggelig og sjov dag sammen med hele familien.
Aabenraa har et fint udvalg af både dagligvare- og specialbutikker samt naturligvis også restauranter og cafeer for enhver smag og pengepung.

Der venter helt sikkert også mange interessante og spændende ferieoplevelser, hvis I kører nordpå mod den over 700 år gamle købstad Haderslev. Byens fortid spænder blandt andet over oldtidsminder, et middelalderslot og dramatisk krigshistorie. Læg vejen forbi historiske seværdigheder som Skrydstrupkvindens Grav, Vedsted Højene og Mojbøl Vadested – og selvfølgelig Haderslev Domkirke. Under Museum Sønderjylland kan man i Haderslev blandt andet besøge Haderslev Bymuseum, Ehlers Lertøjssamling og Arkæologi Haderslev.

Der er gode forhold for lystfiskeri langs hele Lillebælts kyst, men også i åerne omkring Haderslev samt put & take søer som f.eks. Dyringkær.

Sejl ud til en flot naturoplevelse på Haderslev Fjord med turbåden Helene, der er en lille, charmerende hjuldamper. Der sejles i sæsonen maj til september fra Haderslev til øen Årø og til Årøsund og herefter retur til Haderslev igen.

Har I lyst til et aktivt friluftsliv på jeres ferie er der mange herlige cykelruter, mountainbike stier og vandreruter at udforske i Loddenhøj og omegn.

Leje af sommerhus i Loddenhøj med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Loddenhøj med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Loddenhøj er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Loddenhøj nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Loddenhøj - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Loddenhøj. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Loddenhøj. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Loddenhøj hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Loddenhøj her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Loddenhøj, et feriehus i Loddenhøj eller en feriebolig i Loddenhøj er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Loddenhøj til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Loddenhøj nu!

Vælg mellem 44 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 februar
Tæt på vandet, hyggeligt område
Loddenhøj
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Dejlig placering, tæt på natur og vandet
Loddenhøj
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område
Loddenhøj
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Super område, tæt på skov og strand. Stille og roligt.
Loddenhøj

Andre artikler

  1. Sommerhus Aabenraa

    Her venter dejlige strande med fint sand og lavt vand, omgivet af skøn natur. Der er rigtig gode muligheder for shopping i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. Besøg FN Museet i Padborg, og få de spændende fortællinger om de mange missioner, Danmark har deltaget i. Tag også en tur på skinnecykler med Aabenraa Veteranbane.
    Kvalitetsferiehus til 5 personer er omgivet af den skønne natur med udsigt til Aabenraa Fjord. En oase af fred og ro.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen