Et sommerhus Øster Hurup privat med pool er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 17 sommerhuse Destinationer under Øster Hurup
Emne nr. 053-OH150
Emne nr. 053-OH150

Lej dit sommerhus Øster Hurup privat med pool her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Øster Hurup privat med pool her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget som helst at få disse fordele. Vi lover at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus Øster Hurup privat med pool til en lavere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til oplevelser i området

Tæt på strand (børnevenlig) og en hyggelig by, med mange muligheder for forlystelser både for børn men også for de voksne.

Masser af naturoplevelser i området.

Området er dejligt. Der er noget at se på. På havneområdet sker der altid noget.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Øster Hurup privat med pool du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Øster Hurup privat med pool til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Øster Hurup privat med pool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Dejligt velfungerende selskab og også super god service på mail. Det er anden gang jeg har booket gennem Feline og det fungerer bare super godt. Jeg startede med at sende en mail sent søndag aften, og den var der svar på tidligt mandag morgen. Skønt, når servicen er i top. Og allerede før mandag middag er weekendopholdet i Hamburg bestilt og bookingbekræftelserne kommet. Kan klart anbefale at booke gennem Feline :-)

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Lækker side og god service, mange forskellige dejlige emner.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om Øster Hurup

Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden