Egense byder velkommen til skøn og super børnevenlig sandstrand ved kanten mellem Limfjorden og Kattegat. Tag på sejltur tværs over fjorden, oplev den fantastiske natur og dyrelivet omkring Lille Vildmosecentret. I Aalborg venter en masse spændende dyr og sjove timer på jer i Aalborg Zoo. I byens gågader er der rigelige muligheder for shopping.
Vælg mellem 91 sommerhuse
Dette pragtfulde luksushus til 10 personer ligger tæt ved den skønne badestrand ved Egense og fra huset er der havudsigt.
Dette pragtfulde luksushus til 10 personer ligger tæt ved den skønne badestrand ved Egense og fra huset er der havudsigt. Det er arkitektonisk flot bygget og fremtræder overalt i meget høj kvalitet. Der er tv i spabadet. Huset har lukket solgård og 200 m² træterrasse. Emne nr. 130-D61659

Egense er et dejligt sommerhusområde med skønt beliggende sommerhuse på det sted, hvor Limfjorden løber ud i Kattegat omtrent 25 kilometer øst for Aalborg.

Egense Strand ligger ud til Kattegat og er en meget børnevenlig sandstrand. På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end en tur til stranden, hvor I rigtig kan hygge jer sammen med børnene. Sop i vandkanten, byg sandslotte og nyd det skønne vand under den blå himmel. Nyd udsigten til de to fyrtårne ved Limfjordens udmunding, og synet af de mange skibe der sejler ind og ud af fjorden.

I kan også nyde synet ude fra vandet. Tag en tur med Hals-Egense Færgefart, som sejler mellem Egense i syd og Hals i nord tværs over Limfjorden. Turen varer ikke så længe, men udsigten er skøn og børnene vil synes det er enormt sjovt og spændende især hvis det er første gang de skal ud at sejle.

På Asaa Havn findes et lille hyggeligt, fiskerimuseum med samlinger af fiskeredskaber, motorer, skibsradioer, ekkolod og navigations-udstyr brugt gennem tiderne. Kig forbi sammen med børnene, det er sjovt at se de mange, gamle ting. Læs mere her.

Kig også forbi Lille Vildmosecentret, få kilometer syd for Egense. Det er Danmarks største, fredede område hvor ørne, vildsvin og mange andre vilde dyr lever i det store mose område. Midt i det hele finder I Lille Vildmosecentret, som byder på en lang række familievenlige aktiviteter. Det er også herfra I kan komme med på guidede ture i mosen. Læs mere her.

Endnu flere dyr venter i Aalborg Zoo, som byder på en række børnevenlige aktiviteter året rundt. Skulle trangen til shopping komme over jer, er Aalborg ligeledes det oplagte sted at tage til.

Leje af sommerhus Egense med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Egense med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Egense er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Egense nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Egense - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Egense. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Egense. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Egense hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Egense her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Egense, et feriehus Egense eller en feriebolig Egense er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Egense til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Egense nu!

Vælg mellem 91 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Super hyggeligt område. Dejlig stille vej.
Egense
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stille område trods stort sommerhusområde
Egense
6 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Havde vejret været til badeture og ophold i vandkanten var den nærliggende strand ikke på en måde, som vi ville foretrække. Ingen sandområde, men mest jord og engområde. Et mindre badeområde var ved havnen med sand. Og afstanden var til en mindre gåtur, det var ok. De seneste uger med kraftig vind hovedsageligt fra vest fik vandet til at være fuld af kæmpe brandmænd i meget stort antal indtil brændingen i hele ugen. Hvilket selvfølgelig var et naturfænomen.
Egense
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 maj
Pragtfuldt område. Fantastisk stisystem.
Mou
6 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2023 april
Skøn natur - Lillevildmose
Egense

Andre artikler

  1. Sommerhus Øster Hurup

    Øster Hurup er et af de mest eftertragtede områder langs den jyske østkyst. Glæd jer til en dejlig strand eller ta’ en tur i badeland. Besøg Lille Vildmosecentret, som byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Se også hvordan man laver salt over åben ild i Mariager Saltcenter. Øster Hurup er et skønt område med masser af ferieoplevelser.
    Flot og moderne sommerhus til 6 personer på en fin havegrund uden for feriebyen Øster Hurup, som byder på både spa og sauna.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden