Emne nr.: 090-75101
Emne nr.: 090-75101

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil kunne finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse. Der er to elementer, der er afgørende for, hvor mange sommerhuse du vil få at vælge imellem. Først og fremmest er ankomstdatoen meget vigtig. I sommerferien og skolernes andre ferier er der meget høj efterspørgsel, og det betyder høje priser.

Når dit sommerhus ikke koster særlig meget, får familien råd til endnu flere af de herlige ferieoplevelser, som Helberskov byder på. I kan se frem til en både dejlig og billig ferie.

Mulighederne for at finde et sommerhus til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger i en anden periode end juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferieperioder, så der vil være flest sommerhuse at vælge imellem, når du undgår disse perioder.

Det sker ind imellem, at et sommerhus pludselig bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører til i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation anbefaler vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige sommerhuse.

I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på ingen tid online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afslappende ferie i det familievenlige ferieområde Helberskov. Med sin maleriske placering ved kysten, er Helberskov det ideelle udgangspunkt for udforskningsture.

Besøg Havnø Mølle sammen med dine kære under jeres ferie i Helberskov. Det er Nordjyllands ældst bevarede vindmølle.

Uanset, om vejret er godt eller skidt, er det værd at besøge det subtropiske badeland i Øster Hurup, som ikke ligger langt fra Helberskov.

Mariager Fjord, som ligger syd for Helberskov, indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Ikke langt fra ferieområdet Helberskov ligger Lille Vildmose, som er landets største tørvemose.

På ture rundt i regionen ved Helberskov kan I opdage adskillige vedligeholdt herregårde. Det er bl.a. værd at besøge herregårdene Ravnborg, Wiffertsholm, Porsgaard og Fredenslund.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 72 sommerhuse