Mou ligger helt ned til Limfjorden og tæt på Kattegat, der har nogle af Nordeuropas bedste og mest børnevenlige strande. Den skønne natur indbyder til cykel- og vandreture. Gå en tur ned på den hyggelige lystbådehavn, hvor Mou Sejlklub har gratis udlejning af cykler, og besøg vildtreservatet Lille Vildmose med de smukke rovfugle og det rige dyreliv.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Mou Emne nr. 130-D61706
Emne nr. 130-D61706

Nyd en dag i samvær med familien på stranden, hjælp børnene med at bygge slotte og sætte drager op, og afslut dagen med at se solen gå ned i havet til lyden af bølgerne, er slår mod land. Det er ren idyl. Det er nemt at komme omkring på opdagelse i den skønne natur ved Limfjorden, da området er dækket af et fintmasket net af afmærkede eller skiltede nationale, regionale og lokale cykelruter.

Efter et besøg på Lille Vildmosecentret er I meget klogere på naturen og dyrelivet i vildtreservatet. De spændende, interaktive udstillinger for både børn og voksne fortæller om mosens natur og kultur. Sommeren igennem afholdes der mange forskellige arrangementer for børn. Biografen viser film om mosen, I kan flyve en tur i ørnesimulatoren, besøge smådyrene i naturværkstedet, lege på den store naturlegeplads eller besøg se den store elg i udstillingsområdet. Om vinteren bliver rovfuglene fodret på en platform ud for rovfugletårnet. Både ørne, ravne, musvåger og fjeldvåger tager for sig af de udlagte delikatesser. Der er opsat henvisningsskilt til Rovfugletårnet ved Ny Høstemarkvej, hvor der også er parkering.

Har I lyst til at nyde naturen fra hesteryg, så har du muligheden på Baisgaards Hestepension. I kan ride frit på stiruterne langs foldene, på den store udendørsridebane eller i ridehallen. Ta madkurven med og spis i den fine rytterstue eller ved i de mange hyggelige kroge med læ.

Koldkær Svømmehal ligger midt i et naturskønt område med udsigt over Kattegat på Aalborg kyst mellem Hals og Hou. Svømmehallen tilbyder 25 m. baner, minibassin, rutsjebane, sauna og et stort udvalg af badedyr. Har børnene mere energi, er en god, lang gåtur i Fredsskoven, der ligger i umiddelbar nærhed af både svømmehallen, eller tag ned til de smukke hvide sandstrande der blot få hundrede meter fra Koldkær Svømmehal.

Besøg den charmerende lille by Hals med hyggelige små gader, det historiske skanseanlæg og et stort udvalg af butikker og spisesteder. På torvet i Hals finder man byens varemærke, Hvalgabet, der er kæben fra en blåhval, der står på højkant. Ta’ med færgen fra havnen over til det hyggelige gamle fiskerleje Hou. Lystbådehavnen i Hou er en moderne marina, så der er masser at se på. Der er også en legeplads og en naturlegeplads lidt derfra. Besøg Galleri Stender, et ministøberi med bronzefugle i sjove udgaver, og Galleri og Atelier Hou på Hugdrupgård midt i Hou by.

Aalborg er en levende og spirende lille storby og en levende kulturby med masser af atmosfære, attraktioner og attraktive shopping muligheder. Gå langs med den flotte nye havnefront og passér springvandet på Toldbods Plads, som på bestemte tidspunkter sprøjter i takt med musikken. Nyd den særprægede arkitektur ved Utzon Centret, Nordkraft og Musikkens Hus. Børnene vil elske at besøge de smukke dyr i de naturskønne omgivelser i Aalborg Zoo.

Leje af sommerhus i Mou med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Mou med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Mou på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Mou nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Mou - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Mou. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Mou. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Mou hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Mou her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Mou, et feriehus i Mou eller en feriebolig i Mou, er der ikke andre, der har en lavere pris, end vi har. Feline betyder ferie i Mou til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Mou nu!

Vælg mellem 20 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 maj
Pragtfuldt område. Fantastisk stisystem.
Mou

Andre artikler

  1. Sommerhus Øster Hurup

    Øster Hurup er et af de mest eftertragtede områder langs den jyske østkyst. Glæd jer til en dejlig strand eller ta’ en tur i badeland. Besøg Lille Vildmosecentret, som byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Se også hvordan man laver salt over åben ild i Mariager Saltcenter. Øster Hurup er et skønt område med masser af ferieoplevelser.
    Flot og moderne sommerhus til 6 personer på en fin havegrund uden for feriebyen Øster Hurup, som byder på både spa og sauna.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden