Emne nr.: 090-04268
Emne nr.: 090-04268

Poolhuse er en helt særlig oplevelse. Adgangen til poolafdelingen er en luksus, som I garanteret vil nyde. Uanset hvilken side vejret viser sig fra, vil der altid være et skønt, varmt klima omkring jeres pool. Samtidig har I naturligvis nem adgang til gåture og udflugter i lokalområdet.

Udvalget af poolhuse er altid størst her på Feline Holidays. For dig betyder det, at du får overblik over alle mulighederne, og at du sparer tid, fordi du slipper for at skulle overskue flere forskellige hjemmesider, der hver især har et mindre antal poolhuse.

Der er ikke noget at betænke sig på, når du har fundet det poolhus, der opfylder dine ønsker. Det er med at få bookingen på plads, så alt er i orden. Den del er hurtigt klaret - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Helberskov er integreret i Østjyllands naturskønne kystlandskab og byder på fredfyldte og familievenlige omgivelser, der gør det muligt at nyde nogle afslappende feriedage.

Takket være minigolfbaner, tennisbaner og golfbaner, er det ikke noget problem at være aktiv under ferien i Helberskov.

Der er mange historiske seværdigheder rundt om Helberskov. I kan finde en meget speciel grav i Visborggård slotshave, for heller ligger Kong Christian X's vallak begravet.

Und jer selv tage på en udflugt til de fantastisk smukke skovområder omkring Helberskov. Særligt Rold Skov, der er landets andenstørste skov, er med sine talrige skovsøer og kilder bestemt værd at besøge, og så er der optimale forhold til vandreture.

Mariager Fjord, som ligger syd for Helberskov, indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Det omfattende og veludviklede stinetværk omkring Helberskov er ideelt til planlægningen af individuelle cykelture.

Historieelskere, der tilbringer deres ferie Helberskov, bør helt sikkert besøge Hjemstavnsmuseet. Det stråtækte bindingsværkshus er indrettet efter tiden fra 1750 til 1830.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af poolhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige poolhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et poolhus gennem os.

Hvis du skulle finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit poolhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 12 sommerhuse