Emne nr.: 090-04268
Emne nr.: 090-04268

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

I din søgning efter ”sommerhus med pool helberskov” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Her på portalen er det både nemt og hurtigt at finde præcis det sommerhus med pool, som du drømmer om til jeres forestående ferie. Intet andet sted vil du nemlig finde så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort sagt får du overblik over alle mulighederne og derfor også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der matcher jeres krav. Selve bookingen er hurtigt gennemført, den klares online.

Adgangen til jeres helt egen pool er en kæmpe fordel, som hele familien vil nyde fuldt ud. Uanset årstiden og vejret vil der altid være et skønt klima i poolafdelingen, hvor du roligt kan gå ud fra, at familiens yngste medlemmer vil tilbringe en god del af ferien.

Ønsket om at slippe væk fra jeres travle hverdag melder sig med jævne mellemrum, men i hovedparten af året er det så godt som umuligt, at I alle kan tage en hel uge fri på samme tid. Heldigvis er det heller ikke tvingende nødvendigt. Mindre kan også gøre det, og en weekend eller en miniferie på 2-3 dage, hvor I kan slippe væk hjemmefra, og hvor I har tid til at være sammen, er guld værd.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Direkte ved Kattegat tiltrækker ferieområdet Helberskov naturforbundne familier, der ønsker en afvekslende ferie.

Mariager Fjord, som ligger syd for Helberskov, indbyder til masser af vandsportsaktiviteter.

Nord for Helberskov frister børnevenlige strande. Omgivet af flade klitter præsenterer stranden ved Øster Hurup sig. Her bliver vandet langsomt dybt og bølgerne er blide, så børnene nyde det kølige vand uden bekymringer.

Rundt om Helberskov kan lystfiskere se frem til adskillige vandløb, Put & Take søer og Mariager Fjord.

I kan nyde en rig flora og fauna omkring Nakskov. I kan bl.a. se hjorte, fasaner, ræve og adskillige fuglearter i deres naturlige livsrum.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 12 sommerhuse