Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Øster Hurup med pool. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 17 sommerhuse Destinationer under Øster Hurup
Emne nr. 090-87408
Emne nr. 090-87408

Lej dit sommerhus Øster Hurup med pool her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Øster Hurup med pool her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Øster Hurup med pool hos Feline.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Fremragende. Blandet bevoksning. Klitrækken er flot kuperet så der altid er mulighed for at finde et læsted i en gryde. Stranden er ren og ryddelig.   

Dejligt område, og gode muligheder for handel. Stranden er rigtig fin og børne sikret.

Hyggelig by med gode muligheder for afslapning.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Øster Hurup med pool til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Øster Hurup med pool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Det fungerer overordentligt godt; -) Alt er kørt uden problemer og vi vil bestemt benytte sitet igen når vi får mulighed for det.

God mulighed for fællesskab om valg af sommerhus. Da vi er flere familier på ferie sammen har det været fint let at kunne dele de udvalgte sommerhuse med hinanden.

Nemt at leje fra internettet, dejligt sommerhus :)

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om Øster Hurup

Vis alle artikler om Øster Hurup

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden