Et privat sommerhus ved Århus er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 126 sommerhuse Destinationer under Aarhus Bugt
Privat udlejning af sommerhus ved Aarhus Emne nr.: 130-D84121
Emne nr. 130-D84121

Privat udlejning af sommerhus ved Århus - du får til hver en tid det største udvalg her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje ved Århus. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus ved Århus - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde turister. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus ved Århus.

Når du vælger at leje et privat sommerhus ved Århus hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje ved Århus som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje ved Århus her

Privat udlejning af sommerhus ved Århus - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et privat sommerhus ved Århus hos os.

Privat udlejning af sommerhus ved Århus - På denne måde får du det største antal af private sommerhuse til leje ved Århus at vælge mellem

Det er populært at holde ferie i et privat sommerhus ved Århus, og derfor er husene også særdeles eftertragtede. Jo før du starter med at søge efter et privat sommerhus ved Århus til årets ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til skønne ferieoplevelser

Dejligt område og tæt på mange ting.

Fint udgangspunkt for ture til Århus og Ebeltoft/ Djursland.

Nyd det for området er fint og dejligt samt der er attraktioner med kun 30 min kørsel omkring.

Privat udlejning af sommerhus ved Århus med prisgaranti

Alle huse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Århus til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje ved Århus her

Privat udlejning af sommerhus ved Århus - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus ved Århus, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ferie med Feline kan få os til at grine over hvor let det er at finde huset. Jeg har været i ferie junglen for at finde stort hus, enten er de optaget eller det koster en spids af en jetjager. Men jeg gik ind på Feline og valgte huse i størrelsen 20 pers. straks fik jeg 18 muligheder og fandt et. Prøv selv.

Helt uden problemer.

Nemt og overskueligt. Langt en af de bedste sider til booking af sommerhus.

Vælg mellem 126 sommerhuse

Andre artikler om Aarhus Bugt

 • Sommerhus Aarhus Bugt

  Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
  Den Uendelige Bro Aarhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden