Artikler

 1. Sommerhus Norsminde

  Norsminde er et hyggeligt lille fiskerleje beliggende i naturskønne omgivelser med fjord, fuglereservat og skøn lystbådehavn. Her er fred og ro, masser af frisk luft og udendørsaktiviteter for hele familien; fine cykel- og vandreruter, gode fiskesteder, badestrand og samtidig kun en kort køretur til Århus med alle de spændende oplevelser, by har at tilbyde. Et godt valg til familieferie.
  Populært sommerhus til 6 personer med udsigt over havet beliggende i Norsminde, midt mellem Aarhus og Odder med en afstand på 15 min. kørsel.
 2. Sommerhus Egå Strand

  En herlig kombination af naturskønne omgivelser og storbyfaciliteter er rammerne for jeres næste ferie, hvis I vælger Egå Strand. Tag på udflugt sammen i de smukke bøgeskove, nyd det fantastiske fugleliv ved Egå Engsø, bliv klogere på fortiden i Den Gamle By i Århus, og lad fart og fest friste jer i Tivoli Friheden.
  Dette skønne feriehus til 8 personer er beliggende ved Egå Strand på en kæmpe grund. Til huset hører en flot parklignende have samt dejlige terrasser.
 3. Sommerhus Skæring Strand

  Skæring Strand byder på ro og fred i naturskønne omgivelser. Her har I både dejlige badestrande og smukke bøgeskove inden for rækkevidde. Trænger I til afveksling? Det kræver blot en kort køretur, og I står i Danmarks anden største by Aarhus, der har et væld af faciliteter og attraktioner, I kan lade jer friste af.
  Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende ved Skæring Strand i et af de meget populære områder nær Aarhus.
 4. Sommerhus Ajstrup Strand

  Ajstrup Strand er en uforstyrret perle og det ideelle valg til en familieferie. Her er fred og ro, en skøn sandstrand med roligt vand, og området langs kysten indbyder til cykel- og vandreture. På cykel kommer I hurtigt langt omkring til hyggelige lystbådehavne, smukke øer, skov og udsøgte gårdbutikker. En kort tur i bil så er I i en af de charmerende kulturbyer Aarhus eller Horsens.
  Utroligt velholdt sommerhus til 4 personer beliggende ved Ajstrup Strand, som er et skønt område med børnevenlig sandstrand.
 5. Sommerhus Aarhus Bugt

  Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
  Den Uendelige Bro Aarhus

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier