Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig ved Århus. Du kan let finde den helt rigtige feriebolig hos Feline Holidays.
Se private ferieboliger ved Århus Destinationer under Aarhus Bugt
Aarhus Emne nr. 014-30136
Emne nr. 014-30136

Privat udlejning af feriebolig ved Århus - du får når som helst det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private ferieboliger til leje ved Århus. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig ved Århus - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig ved Århus.

Når du vælger at leje en privat feriebolig ved Århus hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private ferieboliger til leje ved Århus som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke ferieboligen gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige ferieboliger, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje ved Århus her

Privat udlejning af feriebolig ved Århus - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle ferieboliger som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på en privat feriebolig ved Århus hos os.

Privat udlejning af feriebolig ved Århus - Sådan får du flest mulige private ferieboliger til leje ved Århus at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter en privat feriebolig ved Århus, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så væsentligt er det, at du samtidig forbedrer dine chancer for at booke den privat feriebolig ved Århus, som du helst vil have.

Privat udlejning af feriebolig ved Århus med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig ved Århus hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne privat feriebolig ved Århus til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje ved Århus her

Privat udlejning af feriebolig ved Århus - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig ved Århus, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Aldrig problemer. Har brugt Feline flere gange, altid uden problemer. Hurtig og effektiv betjening.

God overskulig hjemmeside. Ingen problemer overhovedet med booking forløbet.

Nem booking og god service. Feline Holidays er troværdig og et dejligt nemt bureau at leje hos. Absolut kun roser til det selskab.

Se private ferieboliger ved Århus

Andre artikler om Aarhus Bugt

 • Sommerhus Aarhus Bugt

  Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
  Den Uendelige Bro Aarhus

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden