Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i en privat feriebolig på Mors. Du finder nemt finde den helt rigtige feriebolig her på siden.
Se private ferieboliger på Mors
Mors Emne nr. 084-L13132
Emne nr. 084-L13132

Privat udlejning af feriebolig på Mors - du får det største udvalg hos Feline!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af private ferieboliger til leje på Mors. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig på Mors - overblik og tryghed

Alle de ferieboliger der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje en privat feriebolig på Mors.

Når du vælger at leje en privat feriebolig på Mors hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private ferieboliger til leje på Mors der har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje din foretrukne sommerhus via os
 • Der er 100 prisgaranti på alle de ferieboliger, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private ferieboliger til leje på Mors her

Privat udlejning af feriebolig på Mors - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle ferieboliger som udlejes gennem os, så vil altid få markedets laveste pris på en privat feriebolig på Mors hos os.

Privat udlejning af feriebolig på Mors - Sådan får du de fleste private ferieboliger til leje på Mors at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på private ferieboliger til leje på Mors, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Super lækker med vand næsten hele vejen rundt.

Skøn beliggenhed , tæt ved vandet. Særdeles velegnet til traveture. - og så er det ikke langt fra Ejerslev havn, som både er velholdt , hyggelig og meget smukt beliggende. Der kan man også købe sin aftensmad - meget billigt!

Godt område at gå ture i. Ikke langt til vandet. Ikke så langt ind til Nykøbing og handle. Også gode fiske muligheder. På hjørnet af hvor man kan dreje af ind til Jesperhus stod der en og solgte jordbær, store og flotte, til samme pris som i Løvbjerg, men meget flottere, smagte fantastisk.

Privat udlejning af feriebolig på Mors med prisgaranti

Alle huse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne privat feriebolig på Mors til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Se private ferieboliger til leje på Mors her

Privat udlejning af feriebolig på Mors - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter en privat feriebolig på Mors, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Gnidningsløst - Herligt.

Fantastisk hurtig og enorm nem onlinebooking. Første gang vi prøver at booke ved Feline og jeg må sige at aldrig har jeg oplevet noget så smertefrit og nemt. Og hvis første første oplevelse også bliver fuldt op efterfølgende vil vi helt sikkert booke ved Feline igen.

Se private ferieboliger på Mors

Andre artikler om Mors

 • Sommerhus Mors

  Mors er et fredeligt og naturskønt område som byder på mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er mange børnevenlige strande, en forlystelsespark med vandland, en jungle med fritgående dyr og tusindvis af farvestrålende blomster. Tag også børnene med på jagt efter forsteninger.
  Mindre sommerhus til 4 personer beliggende på Mors med flot udsigt til Sallingsund.
 • Luksus sommerhus Mors

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Mors. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
  luksus sommerhus på mors til udlejning_160-B6302

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.