Emne nr.: 344-040
Emne nr.: 344-040

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien i fællesskab. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan se frem til, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der opfylder dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Hvem skal med på ferie i det sommerhus, I har booket? Når I booker et sommerhus til 10 personer, er der god plads til et par ekstra feriegæster. Måske er det lang tid siden, I har været sammen med et hold venner, måske skal bonusbørnene med - eller hvad med bedsteforældrene? Det er helt op til jer, hvem I vil dele ferieoplevelserne med. Søg blandt det store udvalg af sommerhuse til 10 personer og få mere ud af ferien. Når du vælger et sommerhus i denne størrelse bliver der nemlig mere overskud til oplevelser, end hvis du bestemte dig for et sommerhus med plads til flere personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der venter jer ren natur på Mors.

Hobbyornitologer bør helt bestemt tage en tur til fuglereservatet Vejler i Han Herred, hvor de kan observere forskellige fuglearter.

Der er intet der står i vejen for at tage hunden med på ferien. De store områder på øen inviterer også de firbenede familiemedlemmer til at tumle rundt og lege.

Den ældste historiske bygning på Mors er det gamle Dueholm Kloster. Tidligere tjente bygningen som kloster, kirke og hospital, og i dag kan man se forskellige udstillinger eller udforske den gamle urtehave.

Hvis I er på Mors til østerssæsonen i oktober, kan I se frem til nogle fantastiske begivenheder. Der bliver uddelt muslinge- og østers præmier til stjernekokke fra hele verden, som fejre muslingesæsonens begyndelse.

De forskellige landskaber på Mors tilbyder noget for alle naturelskere og indbyder til at tage en masse billeder, så hukommelseskortet bliver fyldt.

Hvis I gerne vil på en længere udflugt kan I tage færgen til Nordjylland og udforske den derværende kyst.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 32 sommerhuse