Emne nr.: 344-006
Emne nr.: 344-006

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser i nærområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Jo større en mængde af sommerhuse med swimmingpool du kan vælge mellem, jo bedre chancer er der for, at du kan finde den ideelle ramme om jeres forestående ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige side. Her får du nemlig adgang til den største mængde af sommerhuse med pool - og det er både nemt og hurtigt at leje det sommerhus, du har udvalgt.

Når du har fundet og booket dit sommerhus, kan du læne dig tilbage i visheden om, at alt nu er i den skønneste orden. Det eneste, der mangler, er, at det bliver tid til at tage afsted. I mellemtiden kan I alle se frem til et dejligt ophold, hvor I har fri adgang til jeres helt egen pool. Det er ferie på første klasse - og den venter kun på jer.

Uden for de almindelige ferieperioder som f.eks. sommerferien kan det være svært at finde en hel uge, hvor I alle kan tage fri. Ja, det er nærmest slet ikke muligt i en fortravlet hverdag. Men det findes der heldigvis råd for. En miniferie på 3-4 dage er således en oplagt chance for at slippe væk hjemmefra og få ladet batterierne op.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mors er indrammet af halvøen Salling og Nationalpark Thy.

På en dejlig gåtur på stranden kan I, med lidt held, finde et ældgammel fossil på den gamle stenstrand, som fortæller øens millioner år gamle historie

De aktive feriegæster, som kan lide at spille golf, kan spille på Mors' store golfbane med 27 huller.

Den årlige Skaldyrsfestival på Mors finder sted den første weekend i juni, hvor friskfangede skaldyr fra fjorden kan smages.

Det store netværk af kunsthåndværkere tilbyder flere interessante ting til shopping-elskere og souvenirjægere. I de små butikker kan I kigge de hjemmelavede skatte igennem og købe en ting eller to som skal med hjem.

Der er intet der står i vejen for at tage hunden med på ferien. De store områder på øen inviterer også de firbenede familiemedlemmer til at tumle rundt og lege.

Den betagende natur på Mors er perfekt til lange gåture eller en ridetur.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse