Emne nr.: 344-006
Emne nr.: 344-006

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du lejer et sommerhus, hvor den rene luksus venter dig. I et sommerhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Desuden kan jeres sommerhus indeholde andre skønne faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har udset jer, så I ved, hvad I kan se frem til.

Det er altid en fordel at være i god tid, når det handler om ferien i luksuriøse rammer. Sommerhusene med luksusindretning er eftertragtede året rundt. Jo bedre tid I booker i, jo større vil udvalget være - og dermed stiger chancen for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker. Når I har fået styr på, hvilket sommerhus der skal fungere som udgangspunktet for jeres luksusferie, kan I begynde at se frem til afrejsedagen.

Du kan i den grad se frem til et skønt ophold sammen med familien i det sommerhus, du falder for. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den oplagte ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mors er indrammet af halvøen Salling og Nationalpark Thy.

Den ældste historiske bygning på Mors er det gamle Dueholm Kloster. Tidligere tjente bygningen som kloster, kirke og hospital, og i dag kan man se forskellige udstillinger eller udforske den gamle urtehave.

Der er flere havne på Mors, hvor I kan se skibe og lystbåde eller nyde et let måltid på molen.

Der er en biograf på Mors, som er perfekt til dage med dårligt vejr.

De aktive feriegæster, som kan lide at spille golf, kan spille på Mors' store golfbane med 27 huller.

Der venter mange eventyr for familiens yngste medlemmer i Jesperhus Feriepark. Forskellige events venter hver sæson på at blive besøgt og prøvet.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse