Et privat sommerhus i Odder er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 305 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Odder Emne nr.: 014-30396
Emne nr. 014-30396

Privat sommerhusudlejning Odder - du får det største udvalg her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Odder. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Odder - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Odder.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Odder hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Odder som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er 100 prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Odder her

Privat sommerhusudlejning Odder - gratis fordele for dig

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus i Odder hos Feline.

Privat sommerhusudlejning Odder - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje i Odder at vælge imellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et privat sommerhus i Odder, og derfor er husene også meget eftertragtede. Jo tidligere du begynder at søge efter et privat sommerhus i Odder til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine ønsker.

Tips til dejlige oplevelser

Fantastisk område og lækker beliggenhed ned til havet med en super badestrand uden sten.

Området mellem Saksild Strand og Norsminde havn er skønt for de fleste!

Lækkert område, med dejlig strand tæt på sommerhuset.

Tæt på strand, skov, by, havn, indkøb, legeplads, cafe og ishus.

Privat sommerhusudlejning Odder med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus i Odder, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Odder til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Odder her

Privat sommerhusudlejning Odder - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Odder, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

God service. Raske svar på spørsmål.

Vælg mellem 305 sommerhuse

Andre artikler om Odder

 • Sommerhus Odder

  Odder er pragtfuldt sted for familier, der kan glæde sig til kilometervis af skønne, børnevenlig sandstrande. Lystfiskere vil føle at de er kommet til det rene eldorado, og der venter mange hyggelige timer med shopping og oplevelse i Odder by. Tag også børnene med en tur i den største økologiske have, som findes i Skandinavien.
  Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand.
 • Sommerhus Odder Dyngby Havvej

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Odder Dyngby Havvej. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.

Andre artikler

 1. Sommerhus Saksild Strand

  Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
  Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
 2. Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden