Odder er pragtfuldt sted for familier, der kan glæde sig til kilometervis af skønne, børnevenlig sandstrande. Lystfiskere vil føle at de er kommet til det rene eldorado, og der venter mange hyggelige timer med shopping og oplevelse i Odder by. Tag også børnene med en tur i den største økologiske have, som findes i Skandinavien.
Vælg mellem 307 sommerhuse
Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand.
Dette rummelige feriehus til 6 personer finder man ved Kysing Næs, Odder. Huset ligger i et attraktivt område ikke langt fra skov og strand eller storbyen Aarhus.Det nærliggende Norsminde ligger i gå afstand fra huset. Emne nr. 160-D4062

Odder byder på den ene kilometer dejlige, hvide sandstrand efter den anden. Vandet er rent, klart og lavt og der er god læ for vestenvinden. Derfor er strandene i denne del af Danmark utroligt børnevenlige. I kan frit vælge mellem Saksild Strand, Rude Strand, Dyngby Strand, Hou Strand, Hølken Strand og Kysing Strand, så her er masser af muligheder for at nyde livet i det varme sand, under en dejlig, blå himmel.

Med alt det vand lige ved siden af, er Odder også det rene eldorado for lystfiskere. Pak grejet i bilen og glæd dig til at tage børnene og din bedre halvdel med på fisketur. Der er utrolig mange muligheder for kystfiskeri i dette område, hvor der er masser af havørreder. Fladfisk, torsk og hornfisk er andre af de arter, som ofte bider på krogen.

En tur til bymidten i Odder er en utrolig hyggelig oplevelse – og selv om byen ikke har så mange faste indbyggere, er her både detailbutikker og spisesteder. Torvet med det flotte springvand danner bl.a. rammen om torvedage, hvor I kan købe friske madvarer. Skulle trangen til shopping komme over jer, er en tur til Odder by lige sagen.

Det er også i dette område at I finder den største økologiske have i hele Skandinavien, Økologiens Have. Gennem de mere end tyve år, haven har eksisteret, er der på grundens ca. 12 ha groet en have frem, som viser kvaliteterne i økologisk jord- og havebrug. De fine haveanlæg har over to tusinde forskellige planter og stor biodiversitet.

For børnene er der mange sjove aktiviteter, som f.eks. de søde klappedyr, kørsel i æseltrukket vogn, pony ridning, mad over bål og gode legemuligheder. Gennem hele sæsonen vil der desuden være mange forskellige arrangementer.

Leje af sommerhus Odder med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Odder med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Odder på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Odder nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Odder - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Odder. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Odder. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Odder hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Odder her!

Vælg mellem 307 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Ikke omgivet af hegn. Nemt for en lille hund at finde ud
Rude Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
fint område med dejlig strand og gode spisesteder
Rude Strand
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Fin badestrand med adgang til badebro. God sti langs stranden.
Hou
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt område
Mariendal Strand
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Kunne godt bruge et ishus ??
Kysing Næs

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Saksild Strand

    Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
    Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden