Emne nr.: 090-40570
Emne nr.: 090-40570

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Tag på en ferie ud over det sædvanlige, når du booker et sommerhus, hvor den rendyrkede luksus venter dig. I et sommerhus med luksusindretning venter jeres helt egen pool på jer! Derudover kan jeres sommerhus indeholde andre populære faciliteter såsom sauna, spa eller måske et aktivitetsrum med sjove familiespil. Læs altid beskrivelsen på det sommerhus, I har kig på, så I ved, hvad I kan se frem til.

Book jeres luksusferie nu og vær sikker på at få det største udvalg af fantastiske sommerhuse med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større er udvalget af sommerhuse. I samme øjeblik bookingen er overstået, kan I glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted på jeres luksusferie!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De flade sandstrande ved Odderkysten er helt perfekte til familier med børn. Stranden ved Saksild er et af de allermest familievenlige ved hele den jyske østersøkyst.

Den lille ø Tunø er ren idyl og smuk natur. Øen har en lille kirke, et fyrtårn og et klokketårn.

Lidt syd for Odder ligger Vejlskoven med fint markerede vandre- og cykelstier, så det er nemt at komme omkring i det skønne skovområde.

Saksild Strand har plads til både sandslotbyggere, leg i vandkanten og solbadere, og når dagen ved stranden er forbi, kan man nyde en is fra et af de to ishuse.

Når man står på stranden ved Saksild og kigger på de smukke øer i Østersøen, opstår der naturligt et ønske om at besøge disse. Fra Hou kan man tage færgen dertil.

Rude Strand ligger blot en gåtur fra Saksild Strand, og her ligger en gravhøj fra Stenalderen. Der er cykelsti, hvis børnene hellere vil cykle dertil.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse