Emne nr.: 090-43652
Emne nr.: 090-43652

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den kommende ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den matcher jeres individuelle ønsker.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

I kan glæde jer til en herlig ferie i uge 30. Det bliver godt at komme væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til de mange ferieoplevelser, som området omkring jeres sommerhus byder på.

Din søgning efter ”saksild strand sommerhus uge 30” og din landing på denne side er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie. Det er nemlig hos os, at du til hver en tid kan finde det største udvalg af de sommerhuse, som det er muligt at booke i uge 30. Din fordel er, at det giver dig et hurtigt overblik over mulighederne og dermed sparer dig for tid. Nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den smukke hvide strand ved Saksild ligger mellem Horsens og Aarhus. Herfra er der udsigt over Østersøen Tunø og Samsø.

Midt i landsbyen Gylling står en restaureret mølle, og rundt om møllen finder løbende kulturelle begivenheder sted. Bl.a. kan man via Geocatching gå på skattejagt.

I Den Økologiske Have i Odder er der masser at se på. Fokus er på nytteplanter, men her er også spændende bygninger og dyr, bålplads og en butik.

Rude Strand ligger blot en gåtur fra Saksild Strand, og her ligger en gravhøj fra Stenalderen. Der er cykelsti, hvis børnene hellere vil cykle dertil.

Samsø har så meget at byde på, at en enkelt dag ikke er nok til at se det hele. Ta' med færgen hertil fra Hou og ta' cyklerne med, så kommer I nemt omkring på øen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 4 sommerhuse