Et privat sommerhus på Mols er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 277 sommerhuse Destinationer under Mols
Privat sommerhusudlejning Mols Emne nr.: 130-D26600
Emne nr. 130-D26600

Privat sommerhusudlejning Mols - se det største udvalg her på siden!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje på Mols. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Mols - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus på Mols.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Mols hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje på Mols der har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset via os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Mols her

Privat sommerhusudlejning Mols - gratis fordele for dig

Det koster dig ingen ting at opnå disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen bureauer som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Mols til en billigere pris end den, du finder hos os.

Privat sommerhusudlejning Mols - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje på Mols at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et privat sommerhus på Mols, og derfor er husene også meget eftertragtede. Jo tidligere du begynder at lede efter et privat sommerhus på Mols til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Tips til skønne oplevelser

Dejligt varieret med ok afstand til strand og skov.

Mols Bjerge er mange besøg værd, med sin flotte natur, som man kommer til ad grusveje. kan anbefales både som vandrer, på cykel eller i bil.

Flot område, med gode muligheder for at gå ture. Turen til bageren ved Ebeltoft var dejlig, men sti hele vejen.

Skønt område, tæt ved stranden. Rolige omgivelser og tæt ved Ebeltoft og Mols Bjerge. Området kan varmt anbefales.

Privat sommerhusudlejning Mols med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Mols hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Mols til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje på Mols her

Privat sommerhusudlejning Mols - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Mols, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hele bookingforløbet har været så godt. Har løbende fået mails om betaling, rutebeskrivelse og sågar vejrudsigt for dagene modtog vi inden afrejse.

Hurtige og flinke. Det er første gang vi benytter Feline. De har været meget venlige og har svaret hurtigt på vores anmodninger. Det er bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af Feline.

Vælg mellem 277 sommerhuse

Andre artikler om Mols

 • Sommerhus Mols

  Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af gigantiske ismasser og tonsvis af vand over mio. af år. Den 180 km2 store nationalpark emmer af historie og kultur med Kalø Slotsruin, store bronzealderhøje og Ebeltofts små brostenstoppede gader. Samtidig er der ikke langt til skønne badestrande, stemningsfyldte små og store havne, med lystbåde, store skonnerter og Fregatten Jylland.
  Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og gode terrassearealer - åben såvel som overdækkede. Huset er beliggende i Begtrup Vig, Knebel.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903