Emne nr.: 130-D34710
Emne nr.: 130-D34710

Du kan vælge dit sommerhus med plads til 12 personer i forvisning om, at her kan 2-3 familier sagtens tage på en vellykket, fælles ferie. Der er god plads omkring jer, og I kan nemt tage på ture i lokalområdet. Sommerhuse til 12 personer er et populært valg, når I er en større flok, der skal af sted sammen. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at sommerhuse i denne størrelse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe kræver.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mols er den sydvestlige tange på Djursland. Tangen er omgivet af Aarhus Bugt og de hyggelige vige; Kalø, Begstrup, Fuglsø og Ebeltoft.

Selv om udsigtspunktet Trehøje blot er 127 meter højt, er der fra toppen den smukkeste udsigt over Ebeltoft og Helgenæs. Parkeringsplads findes lige ved højen.

Om sommeren forvandles Mols til et duftende og blomstrende landskab. Naturens mangfoldige blomserhav lyser om kap med hække af vilde roser.

Ved besøgscenter Molslaboratoriet begynder en vandresti, der fører op på Agri Baunehøj. En gylden pil fortæller, hvad det er, man kan se langt derude i horisonten fra toppen af bakken.

Havet omkring Mols er meget fiskerigt, og derfor kan man være heldig at se marsvin tæt på kysten. De lille hvalart er nem at kende på den markante rygfinne, og i modsætning til delfiner, springer de ikke.

Det kan varmt anbefales at besøge gårdcaféen Holmegaard i den nordlige del af Knebel Bugt. Her kan man smage friskbagte brød og kager og nyde en kop kaffe af friskmalede bønner. I butikken kan man foruden brød og kaffe købe andre hjemmelavede specialiteter som marmelade, flødeboller og sennep samt salt fra Mariager og meget meget mere.

Der er mange rigtig fine indkøbsmuligheder i Knebel. Når man er på tur rundt i området, skal man holde øje med gårdbutikkerne, der sælger de herligste lokale lækkerier.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 8 sommerhuse