Emne nr.: 130-D39765
Emne nr.: 130-D39765

Ferien er et af årets højdepunkter, så alt skal bare klappe. Jeres sommerhus skal imødekomme alle jeres ønsker, herunder særligt ønsket om havudsigt. Der er ikke meget, der kommer op på siden af havudsigt fra første parket. I har masser af tid til hinanden, fordi der ikke er nogen, der har travlt, og samtidigt har I nem adgang til gåture og udflugter i området omkring jeres sommerhus. Hvad mere kan man næsten ønske sig?

Det er slet ingen udfordring at finde dit sommerhus med havudsigt her på Feline Holidays. Hos os får du nemlig altid det største udvalg, så du slipper for at besøge en række forskellige hjemmesider og starte forfra hver gang. Hos os får du overblikket, og kan derfor koncentrere dig om søgningen, sådan at det sommerhus du falder for, matcher familiens behov. Bookingen er hurtigt overstået, og når den er på plads, kan I alle glæde jer til, at ferien begynder.

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du beslutter dig for, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mols er beriget med en unik vegetation, vidtstrakte hedelandskaber, gamle skove og grønne enge så langt øjet rækker.

Området Femmøller er grundlagt omkring drift af vandmøller.De historiske møller og små bindingsværkshusepryder stadigt stedet.

På Mols er det meget udbredt, at heste og kvæg i stort antal græsser de åbne grønne arealer.

Forkæl jer selv med en udflugt til Helgenæs, hvor I kigger nærmere på fyrtårnet Sletterhage Fyr. Om eftermiddagen kan man komme op i toppen af fyret og nyde den ubetalelige udsigt.

Selv om udsigtspunktet Trehøje blot er 127 meter højt, er der fra toppen den smukkeste udsigt over Ebeltoft og Helgenæs. Parkeringsplads findes lige ved højen.

Helgenæs' uberørte natur med bløde bakker og naturstrande indbyder til lange vandreture.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 125 sommerhuse