Et privat sommerhus Grenå Strand er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 162 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Grenå Strand Emne nr.: 121-52-0056
Emne nr. 121-52-0056

Privat sommerhusudlejning Grenå Strand - du får det største udvalg hos os!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af private sommerhuse ved Grenå Strand. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus til leje Grenå Strand.

Privat sommerhusudlejning Grenå Strand - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus Grenå Strand.

Når du vælger at leje et privat sommerhus Grenå Strand hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan nemt finde de private sommerhuse ved Grenå Strand som har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus via os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse ved Grenå Strand her

Privat udlejning af sommerhus Grenå Strand - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus til leje Grenå Strand hos os.

Privat sommerhusudlejning Grenå Strand - På denne måde får du de fleste private sommerhuse ved Grenå Strand at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et privat sommerhus Grenå Strand, og derfor er sommerhusene også meget efterspurgte. Jo tidligere du begynder at lede efter et privat sommerhus Grenå Strand til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til dejlige ferieoplevelser

Det var et lækkert område, tæt på indkøb og venlige naboer. Adgangs vej til strand var dog noget kringlet.

Grenaa er en meget hyggelig og rolig by,og sommerhuset (som er det sidste paa vejen) ligger efter min mening best fordi man har udsigt til hede/skoven.

Privat udlejning af sommerhus Grenå Strand med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Grenå Strand du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Grenå Strand til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse ved Grenå Strand her

Privat sommerhusudlejning Grenå Strand - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus Grenå Strand, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Godt sted. Nemt og billigt og nemt at overskue.

Meget let. Utrolig hurtig respons.

Hurtig betjening og godt ferie sted. Vi bestilte vores ferie ved Feline.dk 10 dage før vi skulle afsted. Vi havde ferie dokumenterne via mail, allerede dagen efter bestillingen. Vi har været i en ferielejlighed 2 km. uden for Grado og stedet var ganske enkelt super. Personalet var super servicemindede og venlige. Feriestedet var skønt med stor poolområde, masser af ligge stole og underholdning for børnene. Vi har haft en super ferie og en positiv oplevelse med at booke ferie igennem Feline.dk.

Vælg mellem 162 sommerhuse

Andre artikler om Grenå

 • Sommerhus Grenå

  Grenå er et flot beliggende og fredeligt område omkring en af Danmarks hyggeligste købstæder. Lidt overraskende finder I faktisk to af landets absolut bedste badestrande lige uden for byen. Vandet er lavt, sandet er fint og derfor er den super til familier med mindre børn. Her er også suveræne muligheder for lystfiskeri og I må endelig ikke gå glip af byens store attraktion, Kattegatcentret.
  Grenå strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903