Emne nr.: 090-04694
Emne nr.: 090-04694

Opgradér den forestående ferie og vælg et sommerhus med jeres egen pool - det kalder vi luksus langt ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle skønne dage sammen med familie eller venner og virkelig lade den ekstra følelse af luksus bundfælde sig. Det er altid dejligt at vende tilbage med ny energi fra det sommerhus, man har booket. Så er man klar til den travle hverdag, der atter banker på.

Sommerhusene med luksusindretning bliver hurtigt udlejet. Specielt op til ferier og helligdage er der høj efterspørgsel på luksushusene. Lej dit sommerhus nu, så I alle kan begynde at glæde jer til ferien med pool!

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et af de mest attraktive ferieområder i Region Midtjylland er havnebyen Grenå på Djursland.

På Østjyllands Museum i Grenå kan man nemt få flere timer til at gå. Bl.a. med at se på de interessante fund fra antikken, men også i lydrummet "Grenås øre", hvor der er en helt speciel lydoplevelse.

Grenås lystbådehavn ligger syd for handelshavnen, og er bygget over to kunstige øer. Fra lystbådehavnens café eller restaurant kan I se havnens mange aktiviteter.

Har I lyst til at besøge Grenås modebutikker, så kan det anbefales at starte i Lillegade, der er en af byens tre gågader.

På Djursland Museum kan I se en udstilling af områdets fund fra oldtiden. Museet er beliggende i en gammel købmandsgård.

En sjov oplevelse for hele familien er at besøge forlystelsesparken Djurssommerland. Med mere end 60 forlystelser og et stort badeland er der masser af sjov for både store og små.

Grenås tidligere rådhus fra år 1806 ligger på byens torv. Her holder turistbureauet til, og her kan du finde vigtige oplysninger om byen og interessante udflugtsmål.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 15 sommerhuse