Emne nr.: 160-E5412
Emne nr.: 160-E5412

En vellykket ferie. Det er nøjagtig, hvad hele familien har brug for. Det bliver herligt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at ingen har travlt. Tværtimod har I alle masser af tid til hinanden. Glæd jer til nogle skønne dage i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd jer til masser af frisk luft og nem adgang til udflugter og oplevelser i nærområdet.

En feriebolig med husdyr tilladt kan huse op til 4 husdyr. Find præcis den feriebolig der passer til din familie på Feline Holidays.

Du kan roligt glæde dig til nogle skønne dage sammen med familien i den feriebolig, du falder for. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi der ikke er nogen af jer, der har travlt med noget. Tværtimod vil I få masser af tid til hinanden, til at være sammen. En feriebolig er den ideelle ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Søgningen efter en feriebolig foregår nemt og enkelt her på Feline Holidays. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af ferieboliger. Det giver dig den vældig store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på forskellige hjemmesider men kan i stedet fokusere på at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder jeres ønsker.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den klares nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den overstået. Herefter kan du læne dig tilbage med ro i sindet, og glæde dig til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I havnebyen Grenå på Djursland bor der omkring 14.500 personer, men i sommerhalvåret er dette tal meget højere.

I Nederstræde i Grenå kan man se nogle af de smukke gamle bindingsværkshuse. Gaden indbyder til en slendretur.

I kan opleve dyr fra hele verden i Ree Park Safari i Ebeltoft nær Grenå. I denne zoo er de forskellige dyrearter fordelt over fire kontinenter, ligesom de også ville være i naturen. I Ree Park er det også muligt at komme på safari.

Grenås lystbådehavn ligger syd for handelshavnen, og er bygget over to kunstige øer. Fra lystbådehavnens café eller restaurant kan I se havnens mange aktiviteter.

Nyd den smukke strand ved Grenå. Her venter der jer en ca. 8 km lang sandstrand med lavvande. Stranden har endda fået det blå flag.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig hos os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 61 sommerhuse