Emne nr.: 090-04694
Emne nr.: 090-04694

Hvad enten I gerne vil besøge den ene eller den anden del af landet, er et poolhus det oplagte udgangspunkt for et ophold i attraktive og luksuriøse rammer.

Familiens drøm om en ferie i luksuriøse omgivelser er lige kommet meget tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen kan du nemlig vælge mellem flest poolhuse. Din fordel ved at have det største udvalg på ét sted er, at det bliver langt nemmere at få overblik over dine muligheder.

Det tager ikke mange øjeblikke at booke dit poolhus; det hele klares nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Havnebyen Grenå ligger smukt ud til Kattegat på Djursland.

Dansk Fiskerimuseum fortæller sine besøgende interessante informationer om fiskeriets historie i Grenå samt en masse fakta om bådmodeller og bådmotorer.

Det er altid et hit, når der er en legeplads til børnene. I gågaden Lillegade i Grenå ligger byparken med både skyggefulde træer og en legeplads.

Grenås lystbådehavn ligger syd for handelshavnen, og er bygget over to kunstige øer. Fra lystbådehavnens café eller restaurant kan I se havnens mange aktiviteter.

Alle, der interesserer sig for motorer, bør besøge Dansk Motor- og Maskinsamling Museum, som har den største samling af historiske stationære motorer i Nordeuropa (indtil 1860).

Der er mange skulpturen rundt i Grenås gader. Så find jeres yndlingsskulptur og ta' et billede som minde om ferien.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det poolhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 15 sommerhuse