Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Skovmose. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 213 sommerhuse Destinationer under Skovmose
Skovmose Emne nr. 160-D1300
Emne nr. 160-D1300

Lej dit privat sommerhus Skovmose her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et skønt privat sommerhus Skovmose her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus Skovmose.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den laveste pris på et privat sommerhus Skovmose hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du begynder at søge efter et privat sommerhus Skovmose, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det dog, at du på denne måde forbedrer dine muligheder for at booke det privat sommerhus Skovmose, som du helst vil holde ferie i.

Tips til ferieoplevelser i området

der er ikke så meget sige... fantastisk sted;-)

Huset ligger kun to minuter fra stranden, men Sandstranden er lidt  længere afsides. Det er muligt at leje cykler ved købmand i område, så har man gode muligheder til at opdage øen Als. Selvfølgelig kan man også gå på vandretur langs kysten

Sommerhusområdet er meget velholdt og hyggeligt. Tæt på stranden og gåture.

god badestrand, roligt område

Danfoss universe er bestemt et besøg værd.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket privat sommerhus Skovmose du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Skovmose til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus Skovmose, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Intet at bemærke, god betjening.

Ingen udfordringer - nemt og bekvemt.

Dejligt firma. De har en super god hjemmeside med et bredt og varieret udbud af ferier som er nemme at overskue. Alting går uden problemer :-)

Vælg mellem 213 sommerhuse

Andre artikler om Skovmose

 • Sommerhus Skovmose

  Skovmose er et fredeligt ferieområde tæt ved både dejlige badestrande, fantastiske fiskepladser og historiske seværdigheder. Universe, der er en oplevelsespark for hele familien samt Sønderborg by er ligeledes inden for kort køreafstand.
  Hyggeligt feriehus til 6 personer beliggende i den gamle Skovmose udstykning med en dejlig badestrand.
 • Privat sommerhusudlejning Skovmose

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Skovmose. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhusudlejning Skovmose Emne nr.: 121-66-0082

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen