I den nordlige del af Flensborg Fjord åbner der sig en verden af grøn natur og hvide sandstrande på ferieøen Als, der er en del af landets smukkeste steder. Udover hyggelige landsbyer og smukke sommerhuse, er der masser af skove, marker, enge og slotte på øen.
Vælg mellem 224 sommerhuse
Sommerhus Lysabildskov_130-F09286
Emne nr. 130-F09286

Øen er kun adskilt fra fastlandet af et smalt sund, og kan nås via en bro. På den sydligste del af Als ved Østersøstranden ligger den lille landsby Lysabildskov, og lidt vest derfra nyder sommerhusgæster deres ferie nær stranden. Byens hovedattraktion er den lange, brede sandstrand der løber langs sydkysten kun et par skridt fra sommerhuset. Bølgerne plasker blidt på bredden og skaber en naturmusik, der gør det nemmere at slappe af. Havet skråner kun lidt, så her kan familier lege og more sig en masse på en aktiv ferie. Ikke-svømmere kan lege ubekymret nær kysten. I sydvest i Drejby er der en surferskole direkte på stranden. Hele familien kan dermed lære at surfe, kitesurfe eller stand-up padle, som er nyeste trend, under jeres sommerhusferie på Als. Alt det nødvendige materiale kan lejes på surferskolen.

Den flade ø er et paradis for vandrere og cyklister. Det er muligt at leje cykler i Sønderborg. Ruten fører jer langs kysten og gennem skyggefulde skove. Ved Als Segway i Kegnæs er det muligt at booke segwaytur.

Omkring 5 km fra boligområdet er der en gårdbutik i Kegnæs, hvor I kan købe klassisk kunsthåndværk og delikatesser fra øen. Ved stranden er der en lille butik, hvor I kan bestille frisk brød til morgenmaden. 8 km mod nord, eller en halv time på cykel, er der et supermarked, hvor I kan få alt det nødvendige til sommerhuskøkkenet.

I kan shoppe i den nærliggende by Sønderborg, hvor I kan slentre langs den maleriske havn på træbroen mellem slottet og lystbådehavnen. I vandet ligger lystbåde og historiske skibe, som I kan se på. En af de små sensationer er skulpturen ”Der Butt im Griff” (Flynder i greb), der er skabt af forfatter og Litteraturnobelprismodtager Günther Grass, og som står ved havnen i Sønderborg og er lavet i stil med romanen af samme navn. Romanen, der handler om hele menneskets historie og behandler motiver fra eventyret om fiskeren og hans kone, er perfekt ferielæsning til vidunderlige timer i sommerhuset og på stranden.

Når du har svømmet og slappet nok af, byder Als på flere seværdigheder. På den nordlige del af øen glæder forlystelsesparken Universe sine besøgende. Parkens formål er at få børn og unge til at blive begejstret for naturvidenskab og teknologi.

Med en godt fyldt picnickurv kan I besøge de maleriske slotte med muset i havnen ved Sønderborg og i Nordborg med slotsparken. Helt mod nord ligger den prægtige, historiske Jollmands gaard i byen Holm. I Nordborg finder besøgende også en mølle, som kan besøges om lørdagen. I midten af øen ved Augustenborg ligger der et prægtigt tidligere residentslot i rokokostil, der desværre kun kan besøges delvist. Til gengæld kan I altid besøge den prægtige slotshave.

Leje af sommerhus i Lysabildskov med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Lysabildskov med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Lysabildskov er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Lysabildskov - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Lysabildskov. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Lysabildskov. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lysabildskov her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Lysabildskov, et feriehus i Lysabildskov eller en feriebolig i Lysabildskov, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Lysabildskov til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lysabildskov nu!

Vælg mellem 224 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Godt hus med god udenoms plads til leg m.m.
Skovmose
2 voksne 0 børn 0 husdyr 21 overnatninger 2024 maj
Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en zwemmen. De Oostzee vlakbij
Skovmose
3 voksne 5 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Der lidt langt til indkøb
Skovmose
6 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på dejlig strand og indkøbsmuligheder.
Skovmose
2 voksne 0 børn 0 husdyr 28 overnatninger 2023 oktober
Det er et fint område og tæt på vandet
Skovmose

Andre artikler

 1. Sommerhus Skovmose

  Skovmose er et fredeligt ferieområde tæt ved både dejlige badestrande, fantastiske fiskepladser og historiske seværdigheder. Universe, der er en oplevelsespark for hele familien samt Sønderborg by er ligeledes inden for kort køreafstand.
  Hyggeligt feriehus til 6 personer beliggende i den gamle Skovmose udstykning med en dejlig badestrand.
 2. Sommerhus på Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Als_130-F09004
 3. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Marsktårnet i solnedgangen