Emne nr.: 130-F09096
Emne nr.: 130-F09096

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Din søgning efter ”sommerhus skovmose strand” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens krav.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

En ferie i et sommerhus ved stranden betyder først og fremmest 2 ting. For det første kan I se frem til nogle dejlige dage, hvor ingen af jer har travlt, og hvor I har tid til at være sammen. For det andet kan I glæde jer til udflugter og de andre oplevelser, som lokalområdet også byder på.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den pragtfulde badestrand ved Skovmose ligger i et naturbeskyttet område i bugten på sydspidsen af Als.

Det naturskønne klitlandskab er et yndet sted for gåture. Undervejs kan man køle af med en tur i vandet.

Der er mange fine cykelstier og -ruter på Als, og da landskabet er fladt, er det også nemt for børnene at tage med på tur. Er der noget skønnere end at suse afsted langs kornmarkerne?

Området ved Skovmose er ideelt, hvis I kan lide at være aktive ude i naturen. Man kan spille minigolf, bowle og tage på tur på hesteryg. På stranden er der sat Volleyball net op, så man kan tage en dyst, og forholdene er rigtig fine, hvis dragerne skal op at flyve.

Har I lyst til at tage et smut til en af områdets byer, kan Sønderborg anbefales. Den gamle middelalderby har rigtig meget historie og seværdigheder at byde på.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 15 sommerhuse